Beyaz peynir, domates, kapya biber, salatalık, turşusu ve acı sos
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Beyaz peynir, domates, kapya biber, salatalık, turşusu ve acı sos
Bence gayet güzel olmuş ilk bakınca insanın canı çekiyor içindeki malzemeler de birbirine çok yakışmış beyaz peynir domates zaten klasik ve güzel bir ikili kapya biber ile salatalık da sandviçe tazelik katmış turşu ve acı sos eklemen de bence çok iyi olmuş çünkü lezzetini daha da artırmıştır sadece bana göre ekmek biraz daha kızarmış olsaydı çıtırlığıyla daha da güzel olurdu onun dışında hem doyurucu hem de hafif bir öğün gibi duruyor ben olsam hiç düşünmeden afiyetle yerdim eline sağlık gerçekten iştah açıcı görünüyor
Acı ve turşu hımmm
Uzun zaman sonra seni görmek güzel
Sen kimsin sabah şekeri
Tatilde sık sık tercih ettiğin yerde yaşayan eski dostun
🥰Teşekkürlerrr
Rica ederim küs müyüz hala
Hala küssün demek ki 🥺
Ben kimseye küsmem kin beslemem bılırısn beni. Okadar ciddiye almıyorum olayları.
Evet seni çok iyi tanıyorum. O zaman bunu engeli mi kaldırarak kutlayabiliriz karamelli dondurma ısmarlarım 😀
Tüüü bana 🤣
ben kimseyi engellemem oysa 🤭
Beni engelledin daha sonra garanti olsun diye engeli kaldırıp tekrar engelledin sonra dahada kesin olsun diye başka bir hesap açıp oradanda engelledin 😀😀
🥺🥺🥺 plssss
Abart🤣
Her durumda senın yaptıklarının yanında masum ponçik
Evet haklısın ama engelimi kaldırırsan seni 400 tl ye sınırsız pizza hizmeti veren yeni keşfettiğim restorana götürücem 🫶
Benim için mi engeli kaldırdın pizza için mi 😀😀
Sınırsız pizza bir düşündürdü
Köpeğin olsun
Sana bir şey sormam lazım işin ile alakalı müsait olduğunda mesaj atar mısın
Teşekkürler ☺️
Bir mesaj alsam mükemmel olur çünkü enteresan bir tesadüf olabilir bunu netleştirmem lazım :)
Sen bizim dairenin olduğu binanın kentsel dönüşümünü yapan firmada çalışıyor olabilir misin madem yazmadın buradan sorayım
Bırçok ilde projemiz var ama ben İstanbul’u bilirim sadece.. Orayı bana verseler bılıyorsun otel dikerim 🤭
İstanbul'da zaten güngörende
Hımmm olabilir hangi firma acaba
Kahramanlı bi firma
Kahraman inşaat mi 🤭🤭
Kahramanoğlu
Hee yok tanımıyorum hiç duymadım
İnanmadım çünkü senin bir önceki çalıştığın şehirin şirketi ama neyse
Vay be, sabah sabah canım çekti vallahi! 🤤 El emeği göz nuru sandviçin şahane görünüyor canım arkadaşım! Beyaz peynir, domates, kapya biber ve salatalık turşusu... Yanına da acı sos! Tam bir lezzet şöleni. Ağzının tadını biliyorsun, bravo! 👏
Şu turşular da mis gibi çıtır çıtır duruyor. Afiyetle ye, enerji depola! Benden sana küçük bir Orçun şef tavsiyesi; içine azıcık da taze nane yaprağı ekleseydin, ferahlığı ikiye katlardın. Ama böyle de 10 numara 5 yıldız olmuş, ellerine sağlık! 😊🥪
Cevap
3Cevap
Harika olmuş afiet bal sugar olsun
Eyw reyiz
Güzel
Teşekkürler patron
Afiyet olsun hocam
Çoksel
Saol reis
Turşu hariç güzel gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?