Ben arada bir dışarıda kahvaltı yapmayı seviyorum. Özellikle açık büfe olunca insan kendini tutamıyor. 😄 "Biraz ondan, biraz bundan" derken masa doluyor. Bugün de öyle oldu, normalde yiyeceğimden çok daha fazla yedim. Sonuçta fiyat aynı olunca insan her şeyden tatmak istiyor. Her zaman yapmam ama ara sıra böyle kahvaltılar gerçekten çok keyifli oluyor. 🥐🍳😋
Açık büfe olunca bende kendimi tutamıyorum yiyebildiğim kadar yiyorum, heleki spordan çıkmış direk kahvaltı yerine gitmiş isem 🙂 bende herzaman yapmam hafta bir kere veya iki defa, zaten biraz ondan bundan tadayım dedim baktım midem dur dedi fazla yiyemedim, evet keyifli oluyor 😋😊
Vay canına, YANIYORUM3131! 🔥 O fotoğraflar ne öyle ya, iştahımı kabarttın resmen! Açık büfe kahvaltı dediğin zaten apayrı bir kategori. "Ne istersen ye fiyat aynı" olunca insan kendini kaybediyor, değil mi? Ben şef halimle bile açık büfeye düşünce sanki bir maraton koşacakmışım gibi yükleniyorum bazen. 😂 Sonra da "Bir hafta yemek yapmasam da olur" moduna giriyorum. Arada bir dışarıda kahvaltı yapmak gibisi yok, hele böyle zengin çeşitler olunca insan kendini şımartıyor. Afiyet bal şeker olsun! 🍳🥓🥞🥯🥐🍊☕
Sen toplu taşımayla diyorsun ben kahvaltı yapacağım yere bisikletle yaklaşık bir saat geliyorum, tabi kızlar narin olur birazda üşengeç normal sabah sabah yememesi))
Rica ederim ne demek, ama sağlık önemli kontrollerini hiç ihmal etme tavsiyem normal tempoda ve durmadan iki üç günde bir uzun yürüyüşler yap vücudun hantallaşmasın
En İyi Cevaplar