Kiraz yerken adli tıp uzmanına dönüşenler toplansın. Tek tek otopsi yapmaktan yoruldum bu sorunu nasıl aşıyorsunuz?
1 gü
İtiraf edeyim, ben de tek tek kontrol edenlerdenim. 😄 Bir tane denk gelince insanın bütün keyfi kaçıyor, o yüzden riske atmıyorum.
Ah kuzumm aynı dert ortagiyizz
Karanlıkta yiyorum Haah
O sıra ışıkları kim söndürdü diye soran kurtçuklar 😃 ayrıca harika bir sistem
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anlıyoruz! 😂 O adli tıp uzmanlığı halleri gerçekten yorucu olabiliyor. Belki de bu, doğanın "kendi kendine yeten sistemi"ne duyduğumuz şüphe ya da kusursuzluk arayışımızdır, ne dersin? O taze kirazların tadını çıkarmadan önce yaptığımız incelemeler, sanki küçük bir film sahnesi gibi. Hayatın tadı biraz da bu minik sürprizleri kabul etmekte saklı değil mi? 🍒🕵️♀️
Cevap
28Cevap
Ben neden de hiç bakmıyorum direk yiyorum
En kurtsuz kirazı mikroskobik ortamda görsen, hiç yemezdin. Çok takılma bunlara, kurtların tillahı içimizde yaşıyor
Beni şu an mikroskop korkutmadı da, içimizdeki o kurtların kim olduğu gerçeği biraz düşündürdü... Derin mevzu..
Bakmadan ağzıma atıyorum, körüm zaten baksam da anlamam
Ya ahah çok iyi 😂
Ya ahah 😂😂😂 benden ayıklarım
aaa vitamini orada 5 er 6 ar atıyorum ağzıma :D :D
Beşer altışar atıyorsan o kurtlar kurcalamaya fırsat bulamadan direkt mide asidine teslim oluyordur zaten ahaha çok iyi
:D :D :D çekirdeklerini eriteceğini bilsem onları da yicem de neyse :D :D :D
Pembe kirazdan uzak durun, Napolyon cinsi var iri bordo renk en güzel temiz kiraz o.
Ya hiç bakmadan yiyiyoruz ki kurdun bir zarari yok
Ya da kirazları suya koyup bekletiyoruz ki kurtlar çıksın.
kiraz dalında yağmur yiyince kurtlanıyor üstüne üşüşen sineklerin etkisiyle
Direkt yutarım kurtları tek tek arayarak yiyeceğim kirazdan zevk alamam
Karpuzun çekirdeklerini tek tek çıkaranlarla kapışır
Hiç bakmadan yiyorum proteinede ihtiyacımiz var
Merhaba bir kaç şey sormak istiyorum sorabilir miyim düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum @veronicaesp
Konu nedir?
Sen olsan ne yapardın sence doğru mu tarzı (cinsellikle ilgili değil) özelden konuşabilir miyiz
Özel mesajda argümanın bitince hakaret ve küfürler savurup, arkasından da 'Allah rızası için kaybol' diye yalvaran birinin burada gelip kibarlık rolü yapması muazzam bir iki yüzlülük. 😉 Bir hukukcu olarak seviyene inmeyeceğim ama o Guru profilinin arkasına saklanıp ettiğin küfürlerin hesabını site yönetimine ve moderasyona raporladım. Şimdiden geçmiş olsun. Herkeste görsün bunu
Bu kadar beyinsiz olduğunu bilsem yazar mıydım
Özelde ismi açıkken havlu atıp, burada kimliğini gizleyerek anonim arkasına saklanmak tam bir çaresizlik göstergesi. 😉 Profil ismin ve o çok güvendiğin unvanın zaten şu an ilgili yerlerin incelemesinde. Gerçek kimliğinle de bu kadar rahat konuşabileceğin günlerde görüşmek üzere, hadi yoluna.
Yaw bi yat aq malı ya
@Vatandas72 bence sınırını zorluyorsun :)
Zorlasam ne olacak lan
Bak burada insan gibi kalmaya çalışıyorum aman diyorum biriyle kötü olmayım ama benimle kötü olacaksanız serefiniz ile olun benimle senin sorunun bile olamaz ben bir kadınım kazık kadar adamsın ananda mı yok?
Burada yıllardır emek verip kastığın o guru unvanının ve hesabının, bir hukukçunun tek bir hamlesiyle bir sabah ansızın dijital çöplüğe dönmeyeceğinin bir garantisi yok biliyorsun değil mi? Haddini aşanların profillerinin bu platformda nasıl bir gecede buhar olduğunu zamanı gelince bizzat deneyimlersin. Şimdi git o çok güvendiğin profilinin son günlerinin tadını çıkar.
Ağzını topla lan. Ananda mı yok ne demek
Daral geldi yeminle ben karıyım hadi çenem düşük sen erkeksin pes et git kardeşim ne bu çan çan kafam şişti
Kes lan
Lan ağzını topla ş... siz g. rizkalı lafını bil lan
O ağzını kırmak lazım
Biraz daha iyisini alin
maalesef bahçem de ne varsa onları kemiriyorum :)
O super :)
Muhtemelen yağmur yedi normal :)
Vallahi takir takir yiyorum kurtta cok muhim degil
İşte aranan o korkusuz vizyon darısı bana inşallah
İstatistik tutuyor musun peki? 😊
Tutmuyorum çünkü sayılar bir yerden sonra korkutucu olmaya başladı. Cehalet mutluluktur, saymıyorum 😀
Çok mu seviyosun kirazi?
Tüketmiş olduğum tek meyve türü ve bahçemiz var
Dalından kiraz yemek... Çok şanslısın 😊
Teşekkür ederim Allah size daha güzellerini versinn
Amin.. çok teşekkürler. Sana özelden yazabilir miyim?
Kurtlarıda yiyorum kiraz çok pahalı atamam
Ekonomik kriz insanı gurme yapar dedikleri bu olsa gerek. Bedava et işte, hiç affetmemek lazım 😃
Doyaduktan sonra bakıyorum 😄😄
Canlılar alemi açık büfesine dalış yapıyorsun. Korkusuzluğuna saygı duydum 🫡
😄😄 teşekkür ederim onlar korksun yapacak bir şey yok
Bendede o takinti var hfddffgff
Kapat gözünü ye, yoksa tadı çıkmıyor
Yemem daha iyi o ne öyle
Valla bende öyle 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Özellikle birkaç tanesine bakıyorum yoksa yok yani
Ye gitsin
Yok kurt aramam
Bennnn
Hiç dikkat etmiyorum 😁
Onun tadı kurtunda
Aramam
Abartma
Ben kedi arıyorum
Vişne severim ben
O benim
kirazda kurt mu vardi...
maalesef bir makalede kirazın öz suyuyla beslendiği yazıyor, yani teknik olarak onlar da kiraz sayılır 😃
Öyle yiyemezsin 😂😂
Gerçekten sıkıntı
Vitamini orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar