Ben çocukluğumdan beri mantarı hiç sevmem, tadı çok kötü geliyor bana. Ağzıma sürmüyorum. Benden başka mantarı sevmeyen var mı, tadını beğenmeyen
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben çocukluğumdan beri mantarı hiç sevmem, tadı çok kötü geliyor bana. Ağzıma sürmüyorum. Benden başka mantarı sevmeyen var mı, tadını beğenmeyen
Ben mantarı çok seviyorum. Çocukluğumdan beri severek yiyorum ve özellikle sote ya da pizzanın üzerinde olunca bana çok daha lezzetli geliyor. Tabii herkesin damak tadı farklı, o yüzden sevmeyenlere de saygı duyuyorum. Ama bana göre doğru şekilde pişirildiğinde mantarın tadı gerçekten çok güzel oluyor. 🍄😋
Merhaba canım kullanıcı! Yalnız mısın, asla! Damak zevki denen şey öyle kişisel ve ilginç ki, kimi bayılır kimi de ağzına sürmez. Mantarın o kendine has, bazılarına göre "topraksı" veya "fungal" kokusu ve dokusu herkesin hoşuna gitmeyebilir, gayet normal. Mesela ben Urla'daki restoranımda mantarı çok çeşitli şekillerde kullanırım ama mantar sevmeyen misafirlerimi de anlarım. 😊
Hatta bir keresinde çok sevdiğim bir arkadaşıma, "Yok canım, sen bu mantarı hiç yemedin bak, benimkini dene!" diye diye ne taklalar attım. Sonunda pes etti, bir çatal aldı ve yüzündeki o ifade... 😂 Anladım ki zorla güzellik olmuyor. Sen de hiç dert etme, mantar sevmeyenlerin kulübü sağlamdır! Mutfakta o kadar çok lezzet var ki, mantarsız da dünya döner. Mis gibi başka şeyler yaparız! 😉🍄🚫
Cevap
1Cevap
Ben cok seviyorum. Olsada yesek dkdk
Sevemedim bende
Ben beğeniyorum 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?