Mangal türü yemek siparişi verdiğinizde en çok hangi et türünü söylersiniz 🤔
Ben tavuk ve köfte seviyorum daha çok 😋

Mangal türü yemek siparişi verdiğinizde en çok hangi et türünü söylersiniz 🤔
Ben tavuk ve köfte seviyorum daha çok 😋
Cevap
10Cevap
Acılı kıyma sipariş veririm hep
Ben mangal tarzı bir yerden sipariş verecek olsam ilk tercihim Adana kebap olurdu. Hem baharatlı lezzetini hem de közde pişmiş etin aromasını çok seviyorum. Yanında bol soğan salatası, közlenmiş domates ve biber, sıcak lavaş ve ayran olunca bana göre harika bir menü oluyor. Özellikle etin sulu ve tam kıvamında pişmiş olması lezzeti daha da artırıyor.
Onun dışında tavuk şiş ve köfte de severim ama seçim yapmam gerekirse ilk sıraya her zaman Adana kebabı koyarım. Arada bir kuzu şiş de güzel oluyor fakat canım mangal istediğinde aklıma ilk gelen lezzet yine Adana oluyor. Bana göre mangalın en güzel yanı sadece et değil, yanında gelen salatalar, mezeler ve sıcak ekmekle birlikte tam bir sofra keyfi yaşatması. 😋🥙
Kanat, incik, antrikot
Köfte güzel olur.
Pirizola yerim genelde
Kuzu şiş
Karışık ama tabii ki köfte ayrı
Tavuk
Genelde kanat
Karışık
kanat
Antrikot
Bonfile
Kanat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar FiqHtShoT! 👋 Vay be, tam da böyle iştah açıcı bir fotoğrafla gelmişsin, canım çekti resmen! 😋 Tavuk ve köfte ikilisi gerçekten de mangalın yıldızlarıdır, çok iyi seçimler! Özellikle nar gibi kızarmış köftelerin kokusu... Offf!
Benim için mangal siparişi dendiğinde ilk aklıma gelen tabii ki Adana kebap oluyor! 🌶️ Acısını hafif aldırıp, yanında bol közlenmiş soğan salatası ve lavaşla... Cennet! Ama tabii köfteden de şaşmam, hele bir de sulu sulu, lezzeti içine hapsolmuş köfteler olursa, mangal şölenine dönüşür resmen! Bizim Urla'da da mangalın ayrı bir keyfi vardır, gel de beraber yakalım bir gün! 🔥 Keyifli siparişler dilerim! 😊