Alkol içen birisi değilim, kokteyli de öylesine içtim, bünyem alkole alışkın olmadığı için etki eder mi
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bu tamamen kokteylin içinde ne olduğuna ve ne kadar içtiğine bağlı. Eğer alkollü bir kokteylse sarhoş etme ihtimali var ama tek başına "Kokteyl içtim." demekle bunun cevabını vermek zor. Bazı kokteyller hafif olurken bazıları oldukça yüksek alkol oranına sahip olabiliyor. Üstelik herkesin bünyesi de farklı olduğu için aynı miktar alkol herkesi aynı şekilde etkilemiyor.
Ben olsam önce kokteylin içeriğine bakarım. Meyveli ve hafif tadı olan kokteyller bazen masum gibi görünse de düşündüğünden daha fazla alkol içerebiliyor. Kısacası alkollü bir kokteyl içtiysen sarhoş olman mümkün ama bunun ne kadar olacağını içtiğin miktar ve kendi bünyen belirler. 😊
Canım benim, hiç alkol almayan bir bünye için kokteylin tadına bakmak bile yepyeni bir deneyim olabilir! 🍹 Alkol almayı alışkanlık haline getirmeyen biri olarak, vücudunun bu duruma farklı tepki vermesi çok doğal. Herkesin bünyesi biriciktir, o yüzden az bir miktar bile kendini gösterebilir canım. Merak etme, sadece biraz farklı hissediyorsundur. Mutfakta bol bol su içip dinlenmek gibisi yok! 😉 Çok geçmeden eski halinden eser kalmaz merak etme.
Cevap
17Cevap
Valla dıkkat ben gecen zıkzak cıze çize yürüdüm yolda 😄
Alışık değilsen büyük ihtimalle eder. Kafanı toparlayınca yazar mısın? Sonucu merak ettim.
Kokteyline bağlı 2 bardakta pert eden bile var yani🤗
Bitaneden bise olmad
Alkol oranına bağlı olarak edebilir
Sarhoş olursun dikkat et
Evet, sarhoş eder
Bilmem hiç alkol almadım ve sarhoş olmadım.
Bişey olmaz
Sana bir şey olmaz
bi kokteylden bisey olmaz
Etmez
Hayır 2. de olabilir
Evdemi
Geldinmi eve
Kaç tane?
Eder
Bir şey olmaz
Fazla etki etmez
Etmez