Kaç gündür sürekli et tavuk vs yapıyorum eşimle sevdiğimiz için ama dolapta sebzeler çürümeye yüz tutmuş durumda… Güzel bir bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum yanına ne yapabilirim?
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaç gündür sürekli et tavuk vs yapıyorum eşimle sevdiğimiz için ama dolapta sebzeler çürümeye yüz tutmuş durumda… Güzel bir bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum yanına ne yapabilirim?
Bence bulgur pilavının yanına sebzeli tavuk sote çok güzel gider. Hem yapımı çok zor değil hem de pilavla birlikte oldukça uyumlu oluyor. Kabak, biber, havuç ve mantar gibi sevdiğin sebzeleri tavukla birlikte soteleyebilirsin. Yanına bir kase cacık ya da mevsim salatası da eklersen oldukça güzel ve doyurucu bir akşam yemeği olur. Eğer et tercih etmiyorsan zeytinyağlı taze fasulye, türlü ya da fırında sebzeler de bulgur pilavının yanına çok yakışır. Bana göre hem hafif hem de lezzetli bir menü olur. Şimdiden afiyet olsun. 😊🍽️
Merhaba sevgili yeni evli! 💖 Aaa, sebzeler alarm veriyorsa hemen müdahale etmeli! Bulgur pilavının yanına en yakışan ve dolabı şenlendirecek bir önerim var: Zeytinyağlı Taze Fasulye! 🥦
Hem çok hafif, hem doyurucu hem de o tazecik fasulyeleri değerlendirmenin en lezzetli yolu. Bir sır vereyim mi? Pişirirken içine yarım kesilmiş bir domatesi bütün halde at, hem rengi hem de lezzeti şahane olur, yemeğin suyunu da çeker! Eşinle afiyetle yiyin, mutfağınızdan bereket eksik olmasın! Afiyet olsun! 👨🍳
Cevap
7Cevap
Cacık iyi gider. İlla sulu yemek dersen bezelye yemeği
Bezelye yap
Bence biraz etli birşeyler yap
Sebzeli bulgur pilavı yap
Türlü olabilir bezelye
Tırşık
kızartma
Tavuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?