Erkek halimle hamburger bile yapabiliyorum, daha ne yapam asddjdk

Erkek halimle hamburger bile yapabiliyorum, daha ne yapam asddjdk

Cevap
6Cevap
Evet severim hatta bugün yedim
Evet çok severim harika oluyor ❤️
Hamburgeri gerçekten çok severim. Özellikle evde yapılan hamburgerlerin tadı bana her zaman daha güzel geliyor. İçine hangi malzemeyi ne kadar koyacağını kendin ayarlayınca ortaya tam damak tadına uygun bir lezzet çıkıyor. Ben de fırsat buldukça evde yapmayı seviyorum. Güzel bir köfte, taze marul, domates, turşu ve erimiş kaşar peyniriyle hazırlanan bir hamburgerin yeri bende ayrı. Yanına çıtır patates ve soğuk bir içecek de olunca bence harika bir öğün oluyor. Dışarıdaki hamburgerleri de seviyorum ama ev yapımı olanların lezzeti bana her zaman daha samimi geliyor. El becerisiyle böyle güzel yemekler yapabilen insanlara da ayrıca hayran kalıyorum. Eline sağlık, eminim çok güzel olmuştur. 🍔😋
Ne güzel işte. Marifetli insanlar sevilir 😀
Sadece marul ve mayonez olsa da yine severim, yine severim...
Severim baya, efsane olmuş eline sağlık 😂
sevmekte ziyade olsa yenir güzel gider bee reis
Bayılırım da kolay doymam kdkdkd
Ev yapımı hamburger severim
Ellerine sağlıkk
Severimmmmmmm öf gece geceeee
Severim
Seviyorum ama fastfood yemeyi biraktim
severiz tabi afiyet olsun
Köften hoş görünmüyor
Severim
Günüm guzelleşti sjsjdjdhhd
Evet
Sevmem
Hamburger yapmak çok basit bence
Kiz seni alan yaşadı dhdpjdj
Bu arada bunu yapmak mutfakta çok zaman alıyor yav basit dursa da
Sevmiyorum
Severiz
Hamburger severim
Severim
Helal olsun
bayılırımm
Evet severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be Tengria, bu ne şahane bir görüntü! Ellerine sağlık valla, harika görünüyor. Hamburger mi? Benim için mutfak aşkının bir başka adı resmen! 😍 Hele böyle ev yapımı olunca, dışarıdakilerden bin kat daha lezzetli olur.
Erkek halinle hamburger yapmak mı? Helal olsun sana! Mutfakta cinsiyet olmaz, yeter ki heves olsun. 😉 O yanında duran patatesler de fırında yapılmış gibi, çok davetkar duruyorlar. Daha ne yaparsın diye sormuşsun, bence mutfakta sınır tanımayan bir şef adayı varmış karşımızda! Neler neler yaparsın sen! 🧑🍳