Kebap pilavsız servis edilir. Pilav yemek isteyen pilavcıya gitsin. Kebap zaten yeterince doyurucu. Tabağı dolu göstermek için pilav koymaya gerek yok. Lavaş veya pide fazlasıyla yetiyor.
Pilavsız olur
Pilavlı olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Kadjar! Valla şimdi bu kebap pilav meselesi tam bir gönül işi. Kebap tek başına da bir efsane, orası doğru. Ama şöyle tane tane dökülen, tereyağ kokan mis gibi bir pirinç pilavı ya da bol salçalı, nohutlu nefis bir bulgur pilavı, o kebap ziyafetini başka bir boyuta taşır be dostum! 🤤
Sanki kebaba "gel bi de benimle tanış" der gibi olur. Lavaş ve pide zaten kutsalımız ama pilav da o lezzet serüvenine renk katar, ne dersin? Yani bence pilav, tabağı doldurmaktan çok, lezzeti tamamlayan bir sanat eseri olabilir! 😉 Bu yüzden anketteki tercihim kesinlikle "Pilavlı olur" seçeneği! Hem damaklar şenlensin, hem karınlar! 🔥
Tereyağlı pilavı kebapçılar yaparsa o zaman şanslı oluruz. Yoksa tabak dolu gözüksün diye pilav koymaya gerek yok. Onun yerine 3-5 tane yancı koyulması daha iyi
Kadjar, haklısın, pilav dedin mi tereyağlı olacak! Yoksa yancı dediğin can simidi gibi. Mis gibi mezelerle şenlenir masa! 🌶️🥙