23 gü

Restoran sahibiyle kahveye gitmek hayallerime ve hedeflerime engel olur mu?

İlişki yapmak istemiyorum aslında 4 yıldır bir ilişkim yok 24 yaşındayım memurum mesleğime daha yeniyim 1 yıl oldu hedeflerim var aslında bir ilişkim olunca bu hedeflere ulaşmayacağım diye korkuyorum bu kişi ile dün karşılaştık uzakdoğu yemekleri yapan bir yer noodle söylemiştim sushi vardı uzaktan da kağıt toplayan 2 kardeş bakıyordu yemeklere çağırdım yemek ister misiniz diye noodle söyledim ikisine ve sushi denettim sarıldılar çok mutlu oldular sonrasında gittiler hesabı ödeyecektim ama borcunuz yok dedi ben de ödeyeyim dedim beni çok mutlu ettiniz böyle iyi insanların olması çok mutlu etti beni dedi borcunuzu ödemek isterseniz bana bir kahve ısmarlayabilirsiniz dedi hesabını verdi takipleşiyoruz konuştuk biraz neler yaparsın vs buluşacağız yarın ilişki benim hayallerime engel olur mu? En büyük korkum bu dil kursuna gidiyorum ayrıca keman kursuna tek başımaydım hep tek başıma ülke gezdim tek başıma piknik yaptım tek başına hep bu biraz korkutuyor beni ilişki yapmak

Güncellemeler
23 gü
Bu arada bu kişi melez annesi japon babası türk buraya yerleşeli 5 yıl olmuş burada işletme açmışlar ailecek
Restoran sahibiyle kahveye gitmek hayallerime ve hedeflerime engel olur mu?