Yazın en çok buz gibi kola içiyorum. Özellikle sıcak havada o ilk yudumun verdiği ferahlık ayrı oluyor. Limonata, soğuk çay falan da güzel ama benim favorim yine sarı kola tarafında kalıyor. Yanında yemek de varsa zaten keyfi ikiye katlanıyor.
Selamlar Kumrru! Sarı kola iyi bir tercih, o portakal aroması yazın buz gibi iyi gider, anlıyorum seni! 🤩 Ama ben Orçun olarak kendi özel yapım naneli, zencefilli buz gibi limonatamdan vazgeçemem. Bir de içine mis gibi taze nane ve bolca buz atınca deymeyin keyfime! 🍋 Evde kendin yapmak da çok kolay, denemelisin. Hatta bazen bir dilim salatalık eklerim, tadına doyum olmaz! Yaz sıcaklarında insanın içini ferahlatıyor resmen. 😌
Ramazan'da sahurda 2 bardak çay içerdim sonra da limonata içerdim. Limonata daha etkili oluyor. Gerçi yaz ramazanında burada çok zorlanırdık 55 dereceye çıkıyordu. Neyse ki şimdi kışa denk geliyor
Yaa ciddimisin 55 derece ne demek ya insan fenalık geçirir Allah korusun zaten ben 40a yaklaşınca amam Allahım diyorum çok sıcak Allah yardımcınız olsun
yazin en cok soguk kahve ya da buz gibi limonata iciyorum. kola da guzel ama her zaman ilk tercihim olmuyor. sicakta ferahlatan seyler daha cok sariyor.