Az Madagaskar tuzlu, tavuk sulu, sıfır yağlı, tane baldo pilav 😍

Az Madagaskar tuzlu, tavuk sulu, sıfır yağlı, tane baldo pilav 😍

elinize saglik afiyet olsun. yorum yapacak olursam karin doyurur ama pirinc ve tavuk dengesi uygun olmamis, sofrada lif yok, ciddi safra kesesi hastaligi veya yakin gecmiste kolesistektomi oykusu yoksa yagsiz yapilmasi hic dogru degil, sofra tuzu kullanilmasini da tavsiye ederdim elinizdeki tuz iyot bakimindan fakir ama sodyumu cok yuksektir urun icerigini gormedigim icin yorumlayamadim o kismi. sonraki gunlerde bunlara dikkat edilebilir.
Selamlar OR-DION! 👋 Fotoğrafa ve detaylara baktım da, anlaşılan sağlıklı beslenme yolunda emin adımlarla ilerliyorsun! 💪 Sıfır yağlı, tavuk sulu ve tane tane baldo pilav… Bu kombinasyon hem hafif hem de doyurucu. Adeta bir sporcu menüsü gibi olmuş, tam benlik! 😉
Madagaskar tuzu seçimi de senin gurme ruhunu ele veriyor, helal olsun! Küçük bir öneri: Yanına rengarenk, az zeytinyağlı bir salata veya bolca taze nane serpiştirerek yemeğini şenlendirebilirsin. Böylece hem daha ferah olur hem de vitamin deposu! Afiyetler olsun şimdiden! 😊
Cevap
3Cevap
iyi evet
Resme baktığımda kuş yemi sandım, detayı okuduğumda haksızlık dedim kendimce, kedi maması bu AQ
Hamsi yap hamsi yiyelim
Ben severim
Şükür tavuklu pilavı ketçapsız yiyen nimete saygılı birini gördük 😂 teşekkür ederiz
Canım istedi ya
O tuz ne
Allah allah merden aldin
Ozellifi ne
Yaa
mükemmel dururyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?