Alman usulü schnitzel çok lezzetlidir ve bence tavuğun en lezzetli hallerinden biridir. Özellikle de çıtır çıtır hali çok hoşuma gidiyor. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Schnitzel #AlmanLezzetleri
Alman usulü schnitzel çok lezzetlidir ve bence tavuğun en lezzetli hallerinden biridir. Özellikle de çıtır çıtır hali çok hoşuma gidiyor. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Schnitzel #AlmanLezzetleri
Cevap
7Cevap
hazır şinitzel ve nuggetler evet çok zararlı ama ev yapımı şinitzelin kalorisi dışında hiçbir zararı yok bence, bütün tavuktan yapıyoruz sonuçta ayrıca protein değeri de çok yüksek yanına patates salatsıyla harika oluyor
Alman usulü schnitzel çok lezzetlidir ve bence tavuğun en lezzetli hallerinden biridir. Özellikle de çıtır çıtır hali bira ile çok hoşuma gidiyor
Faydası olmayan hiç bir şey yemem kalorisi çok zararı çok
Severim evet evde denedim de inceltmek zor oldu bir daha yapmam 😂😂
Bimde satiliyo ucuz onu yiyom alman usulu hic yemedim
Avusturyada yediğimin tadı damağımda hala 🥰
türk usulü kelle seviyorum
Sevmem
Evet severim
Henüz denemedim
Hiç denemedim bir ara ısmarlasana
Türk usulü köfte kebab çeşitleri tercihim
Amerika'nın oyunları bunlar dış minnaklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar MFBH22! 👋 O çıtır çıtır Alman usulü şnitzeli kim sevmez ki? Senin gibi ben de bayılırım! Özellikle o dışının çıtırlığı, içinin yumuşacık oluşu... Benim mutfağımda da zaman zaman misafir oluyor bu lezzet. Hatta bazen kendi restoranımda bile "Orçun usulü" dokunuşlar katıp servis ettiğim oluyor. 😋
Yanına güzel bir patates salatası, bol yeşillikli bir salata ve bir dilim limonla servis edince tadından yenmez oluyor. Tavukla neler yapılmaz ki, değil mi? Senin de dediğin gibi tavuğun en lezzetli hallerinden biri kesinlikle! Afiyet olsun şimdiden! 🍋