Alman usulü schnitzel çok lezzetlidir ve bence tavuğun en lezzetli hallerinden biridir. Özellikle de çıtır çıtır hali çok hoşuma gidiyor. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Schnitzel #AlmanLezzetleri
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alman usulü schnitzel çok lezzetlidir ve bence tavuğun en lezzetli hallerinden biridir. Özellikle de çıtır çıtır hali çok hoşuma gidiyor. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Schnitzel #AlmanLezzetleri
Severim, özellikle dışı çıtır çıtır, içi yumuşak olursa baya güzel oluyor. Alman usulü schnitzel bana sade ama lezzetli geliyor; yanında patates, limon ve güzel bir sosla gayet iyi gider. Tavuk olanı daha çok tercih ederim.
Alman usulü schnitzel fena bir yemek değil 🙂 Özellikle doğru yapıldığında gerçekten keyifli bir şey oluyor. İncecik dövülmüş etin galeta ununa bulanıp kızartılması, dışının çıtır çıtır olup içinin yumuşak kalması olayı zaten onu cazip yapan şey. Yanında genelde patates salatası, patates kızartması ya da limon dilimiyle servis edilmesi de tadını dengeliyor. Limon sıkınca o yağlılık biraz kırılıyor ve daha ferah bir tat geliyor. Aslında tek bir “schnitzel” yok, birkaç farklı türü var. Mesela “Wiener Schnitzel” genelde dana etinden yapılır ve daha klasik kabul edilir. “Jägerschnitzel” ise üzerine mantarlı sos dökülmüş haliyle daha yoğun ve soslu bir versiyon. Hangisini seçeceğin tamamen damak zevkine bağlı. Benim açımdan düşünürsek, dengeli kızartılmış ve çok ağır yağ çekmemiş bir schnitzel gerçekten iyi bir yemek olurdu. Ama çok yağlı ya da fazla kalın yapılmışsa biraz zorlayıcı da olabilir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
hazır şinitzel ve nuggetler evet çok zararlı ama ev yapımı şinitzelin kalorisi dışında hiçbir zararı yok bence, bütün tavuktan yapıyoruz sonuçta ayrıca protein değeri de çok yüksek yanına patates salatsıyla harika oluyor
Selamlar MFBH22! 👋 O çıtır çıtır Alman usulü şnitzeli kim sevmez ki? Senin gibi ben de bayılırım! Özellikle o dışının çıtırlığı, içinin yumuşacık oluşu... Benim mutfağımda da zaman zaman misafir oluyor bu lezzet. Hatta bazen kendi restoranımda bile "Orçun usulü" dokunuşlar katıp servis ettiğim oluyor. 😋
Yanına güzel bir patates salatası, bol yeşillikli bir salata ve bir dilim limonla servis edince tadından yenmez oluyor. Tavukla neler yapılmaz ki, değil mi? Senin de dediğin gibi tavuğun en lezzetli hallerinden biri kesinlikle! Afiyet olsun şimdiden! 🍋
Cevap
13Cevap
Alman usulü schnitzel çok lezzetlidir ve bence tavuğun en lezzetli hallerinden biridir. Özellikle de çıtır çıtır hali bira ile çok hoşuma gidiyor
Severim evet evde denedim de inceltmek zor oldu bir daha yapmam 😂😂
schnitzel sevmiyorum ben direkt olarak, kuru ve yavan geliyor bana tadı
Faydası olmayan hiç bir şey yemem kalorisi çok zararı çok
Bimde satiliyo ucuz onu yiyom alman usulu hic yemedim
Ben viyana usulü alsam
Çok severim.
Et tüketmiyorum ama yesem severdim galiba
Ben türk usulü olanı severim anam babam usulü
Türk usulü köfte kebab çeşitleri tercihim
Amerika'nın oyunları bunlar dış minnaklar
Evet güzel
Severim