Yeme & İçme 3 sa Kimler kahve içmek ister? öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor İşe gitmemenin verdiği huzur ve petrol kahvem sjjssjsjsj Kimler kahve içmek ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BatTzionLeOlam Takip Et Xper 5 Yaş: 18 3 sa Ben içerim, kahva içerken araştırma yapmak çok zevkli, eğer araştıracak bir şey arıyor ama bulamiyorsan kur'an'da'ki çelişkileri inceleyebilirsin:Kaynak: Reddit https://share.google/ApJoQ6rCHxHgwlsuP 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 2 sa Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kahvenin rengi ne güzel ayni bahtımın rengi nshss 0 2 Yorumla öğrenimelemanı 1 sa Ahsjsjsjjsjzjsj sesli güldüm aşko Yorumla u inciitanesiii 1 sa 😀😀 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 3 sa afiyet olsun :d içine biraz çakıl taşı koyarsan yola asfalt diye atarsın 0 0 Yorumla
Leviathan_S Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 3 sa Yeme & İçme konusunda 693 cevap paylaştı. Öok güzel gmrünüyor ben içerim 0 1 Yorumla öğrenimelemanı 2 sa ☕️☕️ Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 3 sa Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. bu ne prillemi yaptın 0 2 Yorumla öğrenimelemanı 3 sa Biraz sıktırdım aşkosal olsun diye Yorumla u tenedos 3 sa çok güzel olmuş prıl prıl Yorumla
Hossohbet3435 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 3 sa Yeme & İçme konusunda 407 cevap paylaştı. Bu köpük ne ya? Türk kahvesi mi bu? 0 6 Yorumla öğrenimelemanı 3 sa Americano Yorumla Hossohbet3435 3 sa Cıks beğenmedim bana bir mokka? Yorumla öğrenimelemanı 3 sa Mocha ne ya gay kahvesi Yorumla Hossohbet3435 3 sa Tövbeler olsun :)Senin ki de kez kahvesi :) Yorumla öğrenimelemanı 3 sa Sjxjsjdsjkdskdk Yorumla Hossohbet3435 3 sa Kez ne ya lez olacaktı 🤣 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 27 dk Yeme & İçme konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hayır demem 0 0 Yorumla
16_Ddeniz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 sa Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şimdi içiyorum kocaman bi fincan 0 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 1 sa Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alabilirim bir shot 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 sa Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oy kahvenin güzelliğiii ben isterimm 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 3 sa Yeme & İçme konusunda 519 cevap paylaştı. az önce içtim bilseydim seni beklerdim 0 0 Yorumla
amor19 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 33 dk Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Yap içelim 0 0 Yorumla
Olabilirxwqyx Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 45 dk Yeme & İçme konusunda 315 cevap paylaştı. Beenn 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 3 sa Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Yağmur yağsın öyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben içerim, kahva içerken araştırma yapmak çok zevkli, eğer araştıracak bir şey arıyor ama bulamiyorsan kur'an'da'ki çelişkileri inceleyebilirsin:
Kaynak: Reddit https://share.google/ApJoQ6rCHxHgwlsuP
Kahvenin rengi ne güzel ayni bahtımın rengi nshss
Ahsjsjsjjsjzjsj sesli güldüm aşko
😀😀
afiyet olsun :d içine biraz çakıl taşı koyarsan yola asfalt diye atarsın
Öok güzel gmrünüyor ben içerim
☕️☕️
bu ne prillemi yaptın
Biraz sıktırdım aşkosal olsun diye
çok güzel olmuş prıl prıl
Bu köpük ne ya? Türk kahvesi mi bu?
Americano