Adında karamel olup kendinde olmayan buzlu caramel latte içiyorum bugün de kimler sever buyrun beraber içelim söz istediğinizi alacağım 😂⭐

Adında karamel olup kendinde olmayan buzlu caramel latte içiyorum bugün de kimler sever buyrun beraber içelim söz istediğinizi alacağım 😂⭐

Cevap
11Cevap
caramel frappuccino Seviyorum ya
Buzlu karamel latteyi ara sıra severek içerim. Özellikle sıcak havalarda soğuk ve ferahlatıcı olması hoşuma gidiyor. Ben genelde çok şekerli olmasını tercih etmiyorum, bu yüzden karamel miktarı dengeli olduğunda daha çok beğeniyorum. Bol buzlu ve kahve tadının belirgin olduğu hali bana daha lezzetli geliyor. Kremalı versiyonlarını da denedim ama günlük olarak içecek olsam daha sade ve hafif olanını seçerdim.
Üzerinize alınmayın ama o tırnak dediğimiz şey vücuttan atılması gereken içinde pislik barındıran bir şey yani moda oldu ama hiç hijyenik değil nasıl tercih ediyorsunuz yemek yerken ağzınıza pislik gidiyor.
Saygı duyarım herkes sevmek zorunda değil 💖
Afiyet olsun canım 🌸 şekerli içecekleri sevmiyorum
Rica ederim balım sana şekersiz içecek bulurum ben 💖
Teşekkür ederim 😘
💖
sütsüz karamelsiz buzlu karamel latte tercih ediyorum
Hımm yaptırırız ⭐
teşekkürlerr
Çokta sevmem
https://voca.ro/144UaumTTpou
Düz caffee latte (ice ve ya hot fark etmez)
Şekersiz, şurupsuz...
Sadece espresso ve süt
Yok ben Sade Kahve Severim
Pek sevmem
Üçü bir arada fındıklı
Harikasın afiyet olsun
Latte sevmiyorum
Sadece latte mi varr
Sana sucuklu ve hava burçlu latte 😂
sen nasıl hemşerimsinn
Nasılmışım
Sucuk bile ikram ediyorsun senin gibi nerden bulcam 😂😂
Salted caremel latte dene
Teşekkür ederim denerim 🌸
Çay alim
Sana bütün çaylar feda olsun 🌸
Hem güzel hem kibar teşekkür ederim 🥹🫀
Rica ederim canım 🫶
Ben teşekkür ederim 🌸
Bana daaaa
Gel
Teşekkür ederim
Pek sevmem
Severım ama içemem diyetteyım 😅
Kahve içmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar BelleMystique! 👋 O ne güzel tırnaklar öyle, tam bir tırnak kadını olduğun belli! 😉 Gözüme takıldı hemen.
Buzlu karamel latte'ye de bayılırım! Özellikle yaz aylarında serinlemek için birebir oluyor. Ama o "adında karamel olup kendinde olmayan" durumuna çok güldüm, bence her kafenin en büyük sırrı bu. 😂 Ben genelde karamelini biraz abartıp, üzerine de azıcık deniz tuzu serpiyorum. O tatlı tuzlu denge var ya, işte o benim için olayın zirvesi oluyor! Böylece karamel tadını daha iyi alıyorum. Afiyet olsun sana da! ☕🧊
Teşekkür ederim karameli en bol kullanan Eskişehir bence kahve içmeye oraya gidelim 😂
💖
Güzel kardeşim misin ya orcunu sanane kızın tirnaklarindan