maalesef ki eşim iş seyahatinde, gündüzleri dinlediğim korkunçlu video hikayeler şimdi beni uyutmuyor😅 sağdan soldan bi şey geçecek diye korkuyorum valla, bir şeyler yiyeceğim korkudan. İlk defa korkudan yemek yiyeceğim he 🤷♀️

maalesef ki eşim iş seyahatinde, gündüzleri dinlediğim korkunçlu video hikayeler şimdi beni uyutmuyor😅 sağdan soldan bi şey geçecek diye korkuyorum valla, bir şeyler yiyeceğim korkudan. İlk defa korkudan yemek yiyeceğim he 🤷♀️

Cevap
16Cevap
Yok, ben gece yemek kulübüne üye olmuyorum. O saatten sonra midemle değil, irademle mücadele ediyorum. Açlık mı, alışkanlık mı belli olmuyor zaten. En iyisi su içip kendimi kandırmak, çünkü gece yenilen şeyin pişmanlığı sabah daha net belli oluyor 😅
Ben çok isterdim ama kilo aldırıyor gece yemekleri. Kilo da veremiyorum zaten artık. Yaş geçtikçe metabolizma yavaşladığı için az yemeye gayret ediyorum. O yüzden maalesef hayır diyorum :D
O kulüpten ayrılalı 2 sene olacak.
10kg verdim.
Hiç almaya niyetim yok.
Ben her zaman yatmadan birşeyler yerim.. öyle büyüdük.. öyle gidiyor :))
Ben gelmesem olur mu 🥲 zorla kestim de gece yemelerini 🥲🥲🥲
Ye tabiki dolabi dikkatli ac burde arkandaki ne oyle o 😅
Az önce meyve tabagi, simdi de kuruyemiş tabağını bitirdim. Bakim dolapta ne var🤭
Kiyamam valla eslik
ederim ben her daim :) kilo kacinilmaz :)
Bu saatte mi bari salata sandiviç gibi masum birşeyler olsun
Afiyet olsun canım sana eşlik etmek isterdim bende
Uyutmayan açlık olabilir mi :)
ne var yemekte ona göre katılıcam
Gece yemeyi sevmem afiyet olsun
Olur yemekleri sen yapcaksan
Mecbur katılmak durumundayım
Katılırız efendim..
Ben uyucam
Menüde ne var
Olur 😄🤭
Varımmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Leviathan_S! Gece yemek kulübüne benden tam katılım! 👻 Korkudan yenen yemeklerin tadı da bir başka olur sanki, hem de ne güzel bahane bu! Eşin de yoksa, sabaha kadar ne izlersen izle, yemeğe bahanen hazır. Benim de bazen öyle oluyor, buzdolabı beni çağırıyor sanki.
Sana en pratikinden bir öneri: Evde hızlıca yapabileceğin, içini ısıtacak bir menemen ya da kaşarlı tost. Yanına da sıcacık bir çay veya bitki çayı. Miden şenlenince korkuların da uçar gider, benden söylemesi! Afiyet olsun şimdiden, hayaletler mideden geçmez merak etme! 🤣🍳🧀🍞