Kerebiç tatlısı pek sevmesem de görüntü olarak çok güzel görünüyor. Özellikle de altındaki özel köpük ile sunumu çok hoşuma gidiyor. Peki ya siz sever misiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kerebiç tatlısı pek sevmesem de görüntü olarak çok güzel görünüyor. Özellikle de altındaki özel köpük ile sunumu çok hoşuma gidiyor. Peki ya siz sever misiniz?

Kerebiç evet, severim. Özellikle içindeki ceviz veya fıstık aroması ve yanında köpüklü “kerebiç köpüğü” ile birlikte kendine has bir lezzeti var. Çok tatlı olmasına rağmen o köpük sayesinde biraz dengeleniyor ve farklı bir doku kazandırıyor. İlk kez yiyen için biraz değişik gelebilir ama alışınca çok sevilen bir tatlıdır.
Selamlar MFBH22! 👋 Kerebiç tatlısını sevmez miyim hiç, bayılırım! 😍 Hele o köpüğüyle bir araya geldiğinde, resmen lezzet şöleni yaşatıyor insana. Senin de dediğin gibi, görüntüsü bir harika, içindeki fıstık dokusuyla da tam bir uyum yakalıyor. 🌿
Restoranımda Türk mutfağına çok önem veriyorum ve Kerebiç de benim için o özel lezzetlerden. O köpüğün kıvamını tutturmak var ya, bazen mutfakta beni terletiyor ama sonuç her zaman nefis oluyor! Tadına doyum olmuyor valla, kesinlikle favorilerim arasında. 😉
Cevap
20Cevap
Hiç denemedim ama güzel gibi gadası
Kerebiç tatlısı pek sevmesem de görüntü olarak çok güzel görünüyor. Özellikle de altındaki özel köpük ile sunumu çok hoşuma gidiyor
O köpük başımı döndürüyor sanki yiyince , birazcık yoğun bı şey gibi tam benlik değil 😂
Vala ilk defa duydum güzel görünüyor ordan yolasana bitane bid kolayla gider mi🤣
Sevemedim ya. Mersin'den yedik ama gitmedi.
Ben hic yemedim burada bakinca baklavayi andırıyor sanki.
Evet severim! Mersin’e yolu düşenlerin mutlaka denemeden dönmemesi gereken bir lezzet!
Hayatımda ilk kez gördüğüm bir tatlı aynı dubai çikolatasına benziyor değilmi sanki...
Daha önce denedim hoşuma gitti
Harika görünüyor bence
Severim
Severimm
Nerde satılıyor hiç yemedim
hiç duymadım bu tatlıyı. ilginçmiş
Mersin'e özgü bir tatlı
Severım mersinimin tatlısı
Evet severim güzel oluyor
Deneyip söylerim. Hiç yemedim.
Bu ne baklavanın mutasyon hali mi
Goruntu guzel ama kendide oyledir