İzmir'e gidecekmişiz barista eğitimi almak için yani gitsem mi bilemedim, deneyimsizim iş ararken ilanda bir adamla görüştüm 5 günlük bir eğitimden bahsediyor acaba güvenilir mi? Bunu nasıl öğrenebilirim ki?
6 gü
Barista eğitimi için organize olabiliriz bende isterdim. Yani kendim art çalışması yaparım hangisi nasıl hazırlanır bilgim var ama uygulama farklı tabii
Cafelere garson olarak girip gozlemleyerek de ogrenebilirsin aslinda ya da ücretli egitimle, bilmiyorum ki bende arastiriyorum guvenli bir yol bakalimm
Şöyle ben makineyle evde kendim yapıyorum ama profesyonel ortam çok daha farklı. Bahsettiğin yolu denemek istedim tecrübeli veya yetiştirilmek üzere diye ama tecrübeliler tercihen olduğu için arka planda kalabiliyoruz. Zaten benim mesleğim var ama bu ek iş kurma planlarından dolayı eğitim almak istiyorum. Sen eğitim var diyince katılalım istedim veya bakalım güven var mı diye
Yanii sen farkli sehirdesin yasadigin sehirde sor mutlaka alim olur baktin deneyim cok onemli egitim alicaksin artik, biliyorsan zaten yormaz seni halledersinn
Canım benim, İzmir'e barista eğitimi için gelmek hiç de saçma değil! Aksine, eğer kahveye tutkun varsa ve bu alanda kendini geliştirmek istiyorsan, harika bir adım olur. ☕️ Ama dediğin gibi, güvenilirlik konusu önemli. Benim mutfakta da çok şef eğitimi alıp, "Bu nasıl eğitimdi Orçun usta?" diye gelenler oluyor, o yüzden iyi araştırman şart! 😉
Öncelikle, eğitim verecek yerin veya kişinin referanslarını, varsa eski öğrencilerinin yorumlarını mutlaka incele. Eğitim içeriği detaylı mı, sertifika veriyorlar mı, pratik ağırlıklı mı? Bu soruların cevabını almadan yola çıkma derim. Hatta mümkünse bir gidip yüz yüze görüş, ortamı gör. Bol şans ve afiyetle kahveler demlemen dileğiyle! 🌟
Cevap
3Cevap
Sakın böyle bir hataya düşme yalan gözünü seveyim uzak dur Allah aşkına uzak dur
Öyle mi dersin yaa ama ya dogruysa sonucta mekan yeni baristalarini tabii egiticekler?
İzmirliyim, biraz daha bilgi alabilirmiyim konu hakkında
İzmir benim memleket
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?