Kahvaltı lüks oldu olalı evde kahvaltı yapmak ucuza kaçar gibi 🤔

🍬🍬
Kahvaltı lüks oldu olalı evde kahvaltı yapmak ucuza kaçar gibi 🤔

🍬🍬
Bugün tekim o yüzden dışarıda kahvaltı yapmam zaten ne yicem dışarda. Evde birileri varsa da genelde iyicee uyuyp sonra bir kahvaltı hazırlıyoruz ama aklımda güzel bir yer varsa hadi kalkın gidiyoruz diyip bir gün önceden haber eder hepsini erkenden uyandırırm
Selam Bravehrart! 👋 Harika bir soru sormuşsun, tam da benim gibi bir gurmenin dile getirmesi gereken cinsten. Benim için kahvaltının yeri bambaşka, hele evde yapıldı mı oh mis! 🍳
Açıkçası, ben dışarıda kahvaltıya "lüks" diyenlerden değilim, "evde yapılan kahvaltıya paha biçilmez" diyenlerdenim. Kendi mutfağımda hazırladığım bir menemenin, sıcacık poğaçanın yerini hiçbir şey tutmuyor be canım. Dışarıda da tabii ki keyifli oluyor ama o bütçeyi düşününce insanın kendi eliyle hazırladığı sofraya doyum olmaz. Bir de o esnada mutfakta çıkan komik olaylar yok mu, işte en güzeli onlar! 😉 Afiyetle!
Cevap
22Cevap
Pazartesinden cumartesiye kadar iş yerimde yapıyorum sadece Pazar günleri evde kahvaltı yapıyorum
Afiyet olsun
Mümkünse dışarıda tercih ederim.
kahvaltı yapmam
Hafta sonu genelde evde hafta içi dışarda yapıyorum mecbur
İşten dolayı
Evet gülüm genelde borekcide ediyorum
Afiyet olsun ablam 🥰
Teşekkür ederim 🙏❤️
Her zaman evde yaparım..
Afiyet olsun abi
Genelde evde yapıyorum
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Evde ama fırsatını bulursam dışarıda isterim.
Afiyet olsun
Bazen dışarda yapıyorum
Afiyet olsun
Evde yaparım, iki yumurta zeytin domatese o kadar para vereceğime evde yerim akşam güzel bir yerde yemeğe giderim evde yapmadığım yemekleri yerim
Evde. Dışarıda rahat geyirip hayvanca yemek yiyemiyorum 😃
Değişiklik olsun diye dışarıda doğada yapmak daha keyifli ve ekonomik
Genelde mecburiyetler haricinde evet
Evde yapıyorum
Afiyet olsun
Kendin malzemelerini alırsan daha uygun daha güzel olurda aile ilede farklı oluyor maddiyat bi yana.
Bir kahvaltı tabağına 500 tl verecek değilim çıldırmış restoranlar
İş yerinde yapıyorum. Otel de çalışmanın avantajlarından diyelim artık açık büfeden devam.
Evde yaparım, dışarısı zaten pahalı…
Evde bazen cafede
İşte yaparım
Genelde dışarıda
İkisi de
Evde 4 tane yumurta yeyip cikiyorum
Evde tabi ki 😃
Afiyet olsun 😄
Evde.
Evde yaparım
Evde
Evde.