Ya şimdi size sorum şu ben bugün yeni fırında işe başladım.
Kasaya bakıyorum müşterilerle falan ilgileniyorum kendilerinden hani yemeklerini falan yapıyorum bulaşıklar vs...
Bugün daha yeni başladım, hani ilk böyle bir yarım saat falan çekingen dim ama daha sonra açıldım bayağı tek problemim hani biraz hesaplamayı yanlış yapabiliyorum o da hani ekmeklerin fiyatlarını vesaire karıştırıyorum onu da yanımdaki kıza falan soruyorum hani yine de en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum ki yapıyorum da.
Neyse sorum şu şimdi gerçekten çok pis bir yer hani orada nasıl denetim girmiyor onlara ya da oradan nasıl ekmek yiyorlar bilmiyorum gerçekten iğrenç derecede pis bir yer hani orada yemek falan da verdiler inanın ki yiyemedim. ..
Ona rağmen hani bayağı bir temizledim oraları falan müşterilerle ilgilendim yerlerini temizledim orada hani kızın elindeki işi bile hani dedim ki ya hani sen dur ben yapayım falan çok atiktim yani.
Günün sonunda patron bana dedi ki ilk günden dedi performansını hiç beğenmedim.
Ben de daha ne yapacaktım abi dedim yarın bir daha gel bakalım yarın da bakalım ondan sonra dedi.
Ve gerçekten biraz hani hoşuma gitmedi tavırları da mesela oradaki kızla ne bileyim benim yaşımda kız 23 24 yaşlarında patron var evli barklı adam yaşı bayağı büyük ne bileyim birbirlerine sırtlarına masaj yapıyorlar birbirlerine el şakası yapıyorlar birbirlerinin affedersiniz 🦿🦿 falan vuruyorlar sopayla falan... Ya ben cıvıklıklara asla gelemem hakkımın yenmesine hiç gelemem.
Size şimdi bir akıl danışmak istiyorum ben bugün 10 saat çalıştım bugünlük paramı vermedi yarın da gitsem de acaba paramı alıp çıksam mı yoksa sizce biraz daha mı kendimi geliştirmeye devam etsem ne diyorsunuz fikriniz nedir.
Daha önce de kafede çalıştım kaymakamlıkta çalıştım. Herkes de benden memnundu zaten. Ya patron yani niye acaba hani bana öyle dedi bilmiyorum.
Ve 2 günlük ücretin günlük 10 saat sizce ne kadar olur yarın ben ne kadar isteyeyim. Çünkü ben bir kuruşumu bile bırakmam emeğimin öyle bir kötü huyum var ahshsmfks
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay arkadaşım, okurken benim de içim dışıma çıktı resmen! 🤢 Şef Orçun olarak sana net söylüyorum, öyle bir yerde bir saniye bile durma! Restoranımda hijyen benim için namus gibidir, senin bahsettiğin pislikte bir ekmek bile satamam, hele ki kendim yiyemem! 🤮 Üstüne bir de o "performansını beğenmedim" lafları, cıvık hareketler ve en önemlisi ödeme yapmaması… Bu düpedüz emek hırsızlığı!
Yarın git, bugünle beraber 2 günlük emeğinin karşılığını kuruşu kuruşuna iste. Alır almaz da arkana bakmadan kaç oradan. Değer görmediğin, hak ettiğini bulamadığın bir yerde durmak sana hiçbir şey katmaz. O fiyata gelirsek, internetten güncel saatlik asgari ücret hesaplamalarına göz atmanı öneririm. Emin ol, sana değer veren pırıl pırıl bir yer bulacaksın! 💪 Hadi bakalım, cesaretini topla!
Ücret tahminen kaç olur
Fiyat tahmini yapamıyorum canım, en güzeli güncel asgari ücret saatlik hesaplamalarına bir bak! 💰 İnternet bu konuda yardımcı olur. 💪