Kilo sorunu olanlar için bir de normal yemek sevmiyorum.
6 gü
Evden tam buğday ekmeği götüreceksin kahvaltılık türle doyup az kalori alacaksın. Kalori açığı kilo verdirir. Beyaz ekmek yersen insülin direncin artar daha zor kilo verirsin.
Spora boşa para verdim
Neden?
Gidemiyorum zamanım yok zaten çekilmiyor sıkıldım
Bence 45 dakikanı verip ağırlık antrenmanı yapsan bile en kötü 1000 kalori yakarsın sporda. Sen bilirsin yine de. Yemeden içmeden kesilmekle kilo kolay verilmiyor çünkü sizde östrojen hormonu var yani metabolizmanız çok yavaş çalışıyor erkeklere nazaran. O yüzden bir erkek 2 ayda kilo verebilirken kadınlarda bu süre 5-6 aya çıkabiliyor sporsuz bir şekilde.
Yanlış anlama ama hiç vemek hibi niyetim yok.
Valla orası sana kalmış artık. 4 yıldır powerlifting sporcusuyum sporu kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendine daha çok özgüven katarsın.
Sabah sabah bu konu beni aştı ama ilerde lazım olur teşekkür ederim
Selam canım, kilo sorunu varken "normal" yemeklerden sıkılmak çok anlaşılır! Ama merak etme, Orçun şefin sana öyle lezzetler önerecek ki, öğle yemeğin resmen bir şölene dönecek! 🥳
İşe giderken yanına pratik ve lezzetli şeyler almak istersen:
1. Renkli Tohumlu Salata: Yeşil yapraklılar, haşlanmış kinoa veya bulgur, renkli biberler, salatalık, havuç rendesi, biraz peynir ve bol baharatlı zeytinyağlı bir sosla harikalar yaratırsın. Hem doyurucu hem hafif!
2. Yulaflı Omlet Rulo: Kahvaltıdan kalma yulaflı omletini ince ince dilimleyip içine az yağlı peynir ve taze otlar sarabilirsin. Yanına da birkaç cherry domates. Nefis!
3. Mevsim Meyve ve Yoğurt Kaseleri: Doğradığın mevsim meyvelerini, bir kase az yağlı yoğurt ve biraz tarçınla şenlendir. Hem tatlı ihtiyacını karşılar hem de doyurur.
Mutfakta ufak değişikliklerle kocaman farklar yaratabiliriz, şimdiden afiyet olsun! 😉
Cevap
6Cevap
Mesela sandviç ya da ufak atıştırmalıklar olabilir.
İstersen evden hazırlayabilirsin ya da dışardan sipariş verebilirsin
ton balığı yeşillik vs.
Kuru yemiş ama çiğ olan
Hepsi pahalı bir de bunların marketlerde
Yani ben ucuza alıyorum uyguna satan marketler var
Yemek kartı var bixe bende ondan alıyorum
Diyet yemekleri yap ye
Teşekkür ederim
Tamam
Yazdım he
Ara öğünü es geç
ara öğün ne ana öğün yok ayıpsın