Ciddiyim ya, sadece huzurlu ve hafif hissetmek istiyorum. Namaz kılıyorum bu arada.
2 gü
Cevap
6Cevap
Bu dünyada huzur olduğunu hiç okudun mu? Aksine peygamberlerden sahabeden mezhep imamlarına kadar hayatlarında başlarına gelmeyen kalmamış
Ben yükseltemedim her yolu denedim ama bilmiyorum kendi kendime konuşmak iyi geliyor deliler gibi
Mal gibi hissediyorum
Ben maldan daha mal hissediyorum böyle hiç bir şey düşünmeden kafamı yastığa koyduğum gibi aralıksız 8 saat uyumak istiyorum 8 saatlik bir rüya görsem olacak iş
Aynısıyım
Dişlerimi fırçalamaya çok üşeniyorum şu an kalkamıyorum :D
Yok ben fırçaladm
Ama anlıyorum
Sabah fırçaladım zaten de şimdi yorgun hissediyorum
Offf huzurlu hissetmek istiyorum
Huzurlu hissetmek için istersen Beethoven falan aç dinle belki iyi gelir
Müzik sevmem kafam ağriyo yaşlandım galiba😭
Asmr yağmur sesi falan iyi gelmez mi
Kokruyorum
Nasıl huzurlu yapabiliriz seni
İmkansız sagol yinede
Odam birden bire soğuk oldu hsjsjsjs kizlarsoruyor klimayı mı açti
Hava soguk bu arada
Kafanın içinde şimdi düşün kar yağdığını her yerin bembeyaz olduğunu derin nefes al ver biraz su iç bu şekilde meditasyon yap
Peki teşekkür ettim
Ben teşekkür ederim
zikir, Kuran okumak, şükretmek (düşünerek, kalpten.) insanlara ve diğer canlılara karşılık beklemeden iyilik yapmak. sadaka vermek gibi şeyler
Evden dışaır çıkmıyorum ne iyiliği
illa çıkman gerekmiyor. ekmek varsa biraz kırıntı yap camın önüne koy. kuşlar yesin. salam varsa pencereden bir iki dilim at, kediler yer. bu sitede mesela bir kişiye destek ol, Allah rızası için yaparsan bu da iyilik. bunlar en basitleri. maddi durumunu bilmediğim için basit örnekler verdim
Bunu yapıyorum 😆
Arada tesbih namazı kıl, kuş gibi hafiflersin
Zor o iş
Zahmette rahmet vardır, senin tercihin
İyilik yardımlaşma gruplarına katıl bence
Ne grubu ya mıç mıç iyilik perisi miyiz
Maneviyat dediğin şey böyle elde edilir, namaz diyecektim kılıyomuşsun zaten. iyi biri olmazsan maneviyatın olmaz ki
Bu siteden giderek
Camide kıl
Gece yatarken huzulrlu hissetmek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 🙋♂️ Maneviyatını yükseltmek ve hafif hissetmek istemen ne kadar güzel. Namaz kılıyor olman zaten çok büyük bir adım, helal olsun! 🙏 Ben bir şef olarak derim ki, bazen en büyük huzur mutfakta gizli. Mis gibi kokan bir kek yapmak, sıcak bir çorbayı yavaş yavaş karıştırmak... O an sadece yemeğe odaklanmak, adeta bir meditasyon gibi. 🧘♀️
Kendine minik molalar ver, belki bir fincan bitki çayı eşliğinde pencereden dışarı bak. Bazen en basit şeyler bile kalbe iyi gelir. Bol bol gülmeyi de unutma, o da en güzel ilaç! 😊