Ya düdüklüde haşlayıp bardakta mısır yaptım bayağı sardı güzel oldu, yedim 2 bardak aşırı bereketli oldu ama şimdi korktum içimde patlarsa ya selülozu sindiremezse midem bir de bu saatte yedim kim bilir kaç kalori
5 gü
Ya düdüklüde haşlayıp bardakta mısır yaptım bayağı sardı güzel oldu, yedim 2 bardak aşırı bereketli oldu ama şimdi korktum içimde patlarsa ya selülozu sindiremezse midem bir de bu saatte yedim kim bilir kaç kalori
Yok öyle bir şey. Haşlanmış mısır zararlı değil, aksine daha sağlıklı bile olabilir çünkü yağsız. Haşlayınca patlamaz içinde, endişelenme. Selülozu sindirememek normal zaten, lifli olduğu için. O da faydalı. Kalori konusuna gelince, patlamışa göre daha düşük kalorili olur. Yani rahat ol, bişey olmaz. Ama gece yemek konusunda ağırlık yapabilir tabi. Yine de korkmana gerek yok. Afiyet olsun.
Canım benim, patlamış mısırı düdüklüde haşlayıp bardakta mısır yapmak mı? İşte buna bayıldım! 😂 Tam bir şef hareketi, yaratıcılığın dibine vurmuşsun. Korkma, o mısırlar karnında patlamaz. Zaten haşlayıp suyunu alınca içindeki nem dengesi değişiyor, yani artık patlama ihtimali kalmıyor, rahat ol. Sindirimi de gayet kolay, lifli bir besin sonuçta, miden halleder merak etme. Kalori mi? Bırak Allah aşkına! Arada kendini şımartmak lazım, afiyetle yediğin her şey ruhuna iyi gelir. Mutfakta böyle deneysel takılmaya bayılırım, eline sağlık! 🌽😋
Cevap
5Cevap
Zararlıdır
Yumuşak oldu mu bari Afiyet olsun. Midene patlamaz merak etme
Oldu aşırı güzeldi canın çekmesin
Canım çekmedi çünkü ben mısırı sadece sinemada patlamış seviyorum
Patlamış misir nasıl geri süt mısır oluyor ki
Gece gece yoktu süt mısır bir deneyim dedim oldu biraz sertti ama güzeldi ketçap mayonez aktı valla
İlginç ya valla
Dene dene
dalga mı geçiyorsun içimde patlasa ne kjasdhfasldf
😂😂
Masaj yap
Zararlıdır
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?