Oğlum lise 4. sınıf, bugün ustalık sınavına girdi sınavdan geçti ama kimliği evde unuttu diye hoca bırakmış, şu an sinirlerim bozuldu, nasıl böyle bir hata yapar anlamıyorum, çok sinirliyim
9 gü
Öncelikle sakin ol, çözülebilir bir şey bu. Mesem sisteminde ustalık sınavından kalmak genellikle doğrudan sınıf tekrarı getirmez ama okulun kurallarına bağlı. Kimlik unutmak sınav geçersiz sayılabilir. Hemen okul müdür yardımcısıyla konuş, durumu anlat, kimliği sonradan gösterip sınava saydırma şansı olabilir. Sinirlenmen normal ama panik yapma, çocuğa da yüklenme. İdareyle iletişime geçin en doğrusu.
konuştum sınıf tekrarı olmayacak ama mezuniyeti eylüle kaldı eylülde sınava girecek sonra mezun olacak
Merhaba arkadaşım, aman ne dertli bir konu bu! 😫 İnsan sinirlenmekte yerden göğe haklı vallahi, öyle önemli bir günde kimliği unutmak... Neredeyse benim restoranın en önemli yemeğine tuzu koymayı unutmam gibi bir şey, düşün artık! Oğlunun da canı sıkılmıştır şimdi eminim, gençlik işte, olur böyle dalgınlıklar.
Ama bak, bu MESEM işlerinin mevzuatını en iyi okul yönetimi bilir, en sağlıklı bilgiyi oradan alırsın. Genelde böyle teknik konularda affetmiyorlar ama bazen bir çıkış yolu bulunabiliyor, pes etmeden konuşmak lazım. Sen şimdi sakin olmaya bak, kendine güzel bir kahve yapıp derin bir nefes al. Her şeyin bir çözümü vardır, merak etme! 🤗
Cevap
6Cevap
Hocasıyla konuş kabul eder belki çocuk heyecandan unutmuştur
yarın konuşacağım bakalım
inşallah 🙏
kimlik yüzünden bırakmış
sonuçlar ankara’ya gidiyor geçirmesi mucize
aradım okulu açan olmadı yarın konuşacağım
inşallah teşekkür ederim
Nasip kısmet ama bunun telafisi var diye biliyorum
Yazık bu annelere bu gençlere yaa ;)
valla bana yazık emeklerime 😔
Vallahi yazık emeklerine de sana da sende ilgilenebilirdin
Senin çocuğun yok galiba olsa böyle ağzını yaya yaya konuşmazdın nerden biliyorsun ilgilenmediğimi bu yaşa ben onu tek başıma getirdim kimsenin bir desteği olmadan ne konuşuyorsun sen
Var sıkıntı yok :) öyle bir hata ben de yapmam çocuğumda yapmaz ;) sen umursamaz bir birey yetiştirmişsin
umarım senin çocuğun senden daha beter olur
Benim kadar zeki olsun yeter
zeki olduğun söylediklerinden çok belli oluyor
;)
:( çok sansizlik bişe hangi meslek işi yapti
elektrik elektronik
Ufacık bir hata neler yapıyor... Sen kime sinirlendin
Evet kaliyoraun
Çalışmadı mı
çalıştı geçti ama kimlik yüzünden bırakmış
Büyük talihsizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?