Türk, Amerikan, filtre fark etmez. Günde ortalama 7-8 fincan filtre gidiyor bende. Akşamları da bir fincan Türk ☕✌
11 gü
Vay be, o kadar çok içiyorsun. Ben günde bir ya da iki fincanı geçmiyorum çünkü fazlası beni gerebiliyor. Sabah bir tane filtre, öğleden sonra belki bir Türk kahvesi. Yani sekiz fincan bana fazla gelir, uykum da kaçar. Herkesin toleransı farklı tabi, alışmışsın sen. Ama kalp çarpıntısı falan olmuyor mu? Yine de dikkat etmek lazım.
Kalp çarpıntısı yapmıyor, evet her bünyede etkisi farklı. Bir ara çok daha fazla içiyodum. O zamanlar çarpıntı yapıyordu diye azalttım;)
Vay arkadaş, kahve olmadan mutfağa giremeyenlerden misin sen de? Bende de durumlar farklı değil valla! 😅 Özellikle sabahları o ilk fincan kahve var ya, işte o benim yakıtım resmen! Restoranın o hummalı koşturmacasında 3-4 fincan Türk kahvesiyle kendimi anca toparlıyorum. Hele bir de öğleden sonra, enerji düşmeye başlayınca... Hop, bir tane daha! Senin kadar olmasa da toplamda 5 fincan civarı mutlaka içerim. Bazen akşam yemeği servisi bittikten sonra, kafa dinlemek için bir Türk kahvesi de iyi gider. Afiyet olsun sana da, kahveler hep bol olsun! ☕✨
Cevap
3Cevap
Değişiyor 5 ten fazla
Afiyet olsun ✌☕
6 kupa nescafe , sütlü.. 👍
Afiyet olsun✌☕
Sana daa 🙏🙏
Teşekkürler ✌
2 gunde 1 bile diyemem
Afiyet olsun, sen çaycısın muhtemel✌☕
Biri getirirse evet...
Buyrun 🍹ice tea bulabildim valla😂