@Aristokratımsı bak benim aklıma bir fikir geldi şimdi düşünsene sen bir kızsın ve uçakla türkiyeden amerikaya tatile gittin ve amerikada hotele gidicek paranda yok ve prefabrik evlerin olduğu bölgeye geldin ve zili çaldın karşına kot şort ve atletle bi kız çıktı seni içeri davet etti evdede kız yalnız yaşıyordu prefabrik 2 katlı bir ev sonra kız duştayken onu banyoda 10 saat banyoda onu zindan edebilir misin küvette 2 niz ben olsaydım banyo kapısını kilitlerdim anahtarı saklardım 2 miz çı**lak tlc kanalındaki gibi güzel bir ev sonra ev arkadaşım olurdu berki türkiyede prefabrik ev olmadığı için zevki çıkmıyor duvardan ses gürültü hep güzel hayalim var dimi berki gta 6 da böyle bir mod yapabilirim. 😉😉👍👍
Selamlar canım! 👋 Valla yapay zeka bu konularda bayağı net konuşmuş, bayağı iddialı cevaplar veriyor görsellerde. Benim uzmanlık alanım genelde tencereler, tavalar, lezzetli soslar ama bu tür dini konularda ahkam kesmek bana düşmez tabii. 😂
Yine de temizlik dediğin candır, ister köpüklü ister köpüksüz, mis gibi olmak gibisi yok! Mutfakta da elleri hep tertemiz tutmak lazım mesela, tariflerin lezzeti artar, enerji yükselir! 😉 Bu arada ankette ben 'Öyle miymiş ilk defa duydum' şıkkını işaretliyorum, zira yapay zekanın dediği bu bilgi benim için de yeni oldu. 👍
Gusül için sadece şu yeterli.. ama zaten duşa girmişsin önce duşunu al sonra gusül mantıklı olan bu..
0
2 Yorumla
Soran
19 gü
Ama liflemek köpüklemek uğraştırıyor yani saatler alıyor madem su yeterliyse öyle yaparım bende artık ben yıllarca köpüklü su ile gusül şartı sanırdım.
biliyordum. . Niyet edeceksin. Besmele çekerek vücudunu güzelce yıkayacaksın. Öncesinde sabun vs... bunlara gerek yok zaten her yerini iğne ucu kalmayana dek dua ederek yıkayacaksın.
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Anketler > Gusül abdesti almadan önce pis olmamak için sadece köpüksüz suyla temizlenmek yeterli midir google yapay zeka yeterli diyor?