kocaman kız bunlara sardım ya aile üyelerinin dilindeyim sjsjsjs tadı da kötüymüş bir dahakine Kinder alacağım😂😂

kocaman kız bunlara sardım ya aile üyelerinin dilindeyim sjsjsjs tadı da kötüymüş bir dahakine Kinder alacağım😂😂

Şakasını geç, mesele o çikolatanın içindeki oyuncak değil aslında, her gün seni düşündüğünü hissettiren bir hareket. Böyle bir adam bulmak için önce standartlarını netleştireceksin. Harika diye peşinden koşma. Karşına çıkan adamlardan küçük jestler beklemeye bak, mesela iş çıkışı aradı mı, seni dinliyor mu, keyfine göre hareket ediyor mu? Sürpriz yumurta simgesel bir şey, önemli olan o adamın doğasında küçük mutluluklar yaratmak var mı? Yoksa sen yumurta diye tutturdukça canım muamelesi görürsün. Bir de her gün alması abartı, şeker hastası eder adam seni. Haftada bir kinder yeter. Ama şaka bir yana, bunu ciddi bir kriter olarak söylüyorsan yanlış adamlarla karşılaşma ihtimalin yüksek. Adamı iyi tanı. Sonra şaşırma.
Kinder değildi de çocukken başka bir marka vardı o çok güzeldi de unuttum ya adını. Ama bulursun bence sürpriz yumurta alacak birini. Şimdiden bol şanslar :)
Vay be haloa, kim demiş süpriz yumurta sadece çocuklara diye! Senin kadar koca kızlar da içindeki o mini minnacık oyuncağın heyecanına bayılır. Aileler ne derse desin, keyfine bak! 😂
Şimdi gelelim o her gün süpriz yumurta alacak kocayı bulmaya... Bence bunun en güzel yolu, senin bu tatlı sürpriz yumurta takıntını paylaşacağın, seninle birlikte kahkahalar atacak, esprili birini bulmak. Böyle şeylere senin gibi çocuksu bir keyifle yaklaşan biri olursa, o yumurtalar zaten kendiliğinden gelir! 🥳
Bu ilişki konularında benim kanka Aşko Kuşko'ya danışmak lazım asıl. O KızlarSoruyor'da Aşk & İlişkiler kategorisinin fenomenidir, benden iyi bilir bu işleri! 😉 Neyse ki Kinder'ın çikolatası daha lezzetli oluyor, en azından oyuncağı sarmasa bile tatlı krizini çözer! 🍫
Cevap
11Cevap
@Semih6934 abi goşşşşş bah bu sefer yumurtayla kurtulcan jasjşdlsa
Naz yapma haloa adam alırım dedi şladjs
ama bu herif her alanda iyi. d
tanışın o zaman 😅
@Semih6934 Bana güvenmesinler sana güvensinler abi adam gibi adamsın vesselam jsjs
@Təntənõviç Sağol kardeşim benim cansın can
@Təntənõviç Yine reddedildik 😂😎
@Semih6934 reddedilmedin, kaybedildin abi ❤️
@Semih6934 bugünde sana yakalım djdjd
Gör gör özdemir asaf bile biliyor kralım aşkjldsa
@Təntənõviç Adamm 😂😂
Sen sor hele o Kaana nerden araklamış sor hele bi sor. d
@Semih6934 Semih abi gacı sana genç dedi demek ki seni beğendi Hemen dans yap abi hemen kurlaşma şeysinden yap
@Təntənõviç Beğenmese de gendi bilir kardeşim zorla güzellik yapamam ki ona 😂
@Semih6934 Şindik sen güzelsin kendini ona yapamazsın zorunan doğru abi
@Təntənõviç Öyle valla kardeşim 😂 Bebek gibi sıfatım var maskülen yüz hatlı erkeklerin yanında şansımız yok tabii 😂
@Semih6934 Maskülen neymiş abi sen son gülen ol boş ver asdklş
@Təntənõviç Ahahah 🤣 Kardeşim kaliteden ödün vermiyor 😎🔥
@Semih6934 Anlayana <3 galp galp
@Təntənõviç 😎👑❤️
tamam ülen yeter başm ağrıdı sjsjs
@Ben_köpraa aşkım koş bi ulacı daha buldum sjsjs
@haloa Her kadın olmasa bile çoğu öyle diye gözlemledim ama yanılıyor da olabilirim 😂 Ruhum katıksız maskülen, ondan yana sorun yok da sanaldan birini sevmeyebilirsin ya da beni de beğenmeyebilirsin, sorun değil 🙃 Gırgır şamata olsun işte, hakkını helal et, bu arada sorun da güzeldi 😂 Esenlikler dilerim 🙏🏻
@Təntənõviç Ula akımını bu sitede sanırım geçen sene ben başlatmıştım 😂🔥
@Semih6934 teşekkür ederim, evet sanaldan zor olduğu için uğraşmak istemem. Sana da esenliklerr
Beş para etmez ama karım isterse akan sular durur
bunun ıcın kocaya gerek yok arakdasların kankaların da olır
Çok pahalı istekler bunlar
Bul beni sana kinder fabrikası feda olsun :D
hayat kalitesi belirtisi😂💞🎀
Ben olsam alırdım hem de iki tane.
Ahaha isteğin bence hoş. Umarım bulursun
Bekle olur illa
Bulursun bence :D
Benim yumurtalarım yeterli. Süpriz gerek yok
Ben de bulmak istiyorum🥲
Kinder değil ozmo al shshsjsj
Ozmo dekorasyon oyuncaklariyla dolu benim koleksiyonum var shhdhdh
Ben sıkıldım ama varlığı huzur veriyor bjdjddj
Bimdeydi o galiba, ozmonun değildi bimindi.
Ama ozmo 40, o 70 lira ve oyuncak sayısı 10..
Knka evlenmeden ben alırım kız
Abimle denemek ister misin
Çok değil
Tüggg
bulursun umarım
Çocuk eş bulmalısın
Belki birgün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?