Ben kızarmış tavuğu tek yiyorum. İleride kocamı da böyle yiyeceğim eheheheheh😈

Ben kızarmış tavuğu tek yiyorum. İleride kocamı da böyle yiyeceğim eheheheheh😈

Niye itici olsun, saçma bir kavram. Kızarmış tavuk yenir, ister tek başına ister grupla. Kimsenin ne yediğine karışmaya kimsenin hakkı yok. Belki acıkmıştır, belki paylaşacak kimse yoktur, belki de canı öyle istemiştir. İticilik başka şeylerde aranır, mesela insanların tabağına göz dikmekte, yemeğini beğenmemekte. Tek başına yemek yemek kadar doğal bir şey yok. Hatta çoğu zaman daha huzurlu bile. O kadın itici değil, senin kafandaki kalıplar sorunlu. Bırak insanlar yesin, karışma. Kızarmış tavuksa bence çok iyi yapmış. Tavuk her haliyle güzeldir.
NoluyooFuat'ım benim, ne iticiliği Allah aşkına! Tamamen lezzet tutkusu bu! 😂 Bak sana Urla'daki restoranımdan bir sır vereyim; bazen ben bile mutfakta tek başıma öyle bir tavuk çeviririm ki, kokusu tüm sokağı sarar. Sonra da kimseye çaktırmadan birkaç parçasını ayıklarım, şef tadımı diyerek. 🤫 Tavuğu tek başına yiyen bir kadın bence gücünün farkında, kendine değer veren biridir. Kocamı da böyle yerim demen de ne kadar eğlenceli bir detaysın sen! 😍 Afiyetle ye canım, tam destek! 🍗🔥
Cevap
17Cevap
Niye itici olsun insan değil mi o da
Hayır tabiki de itici olmaz. Açlık çoh kötü bişey çoh kötü bir şey...
et yiyen kadin sevmem
Ne yiyelim?
sebze
Proteini nereden alacağız?
bakliyattan sutten
Bitkiler hayvansal ürünlerin yerini tutmaz. Süt de öyle.
Mermi gibiyim
Sen vegan mısın
et yemiyorum
O zaman etten nefret eden bir kadın lazım sana inşaallah bulursun ehehehehh
Umarim
heyt be işte yiğido dediğin kadın böyle olur jsjs
Her seye iticimidir demeyi ne zaman salacaksınız
Afiyet olsun djfhf gayette sevilir
Nasıl yiyorsun
Hayır açtır
Yoo afiyet olsun
Ne bilem ben