Ara öğün olarak kefirimiz var bugün çilekli, ben genellikle aromalı daha çok severim, yanında biraz bademle keyfim yerinde, siz de kefir sever misiniz yorumlara bekliyorum 🤍

Ara öğün olarak kefirimiz var bugün çilekli, ben genellikle aromalı daha çok severim, yanında biraz bademle keyfim yerinde, siz de kefir sever misiniz yorumlara bekliyorum 🤍

Sade kefir tab2 yoksa ne anlamı var tatlandırmak istersem smoothie makinasından meyve ile birleştiririm. Ejder meyvesi bal yaban mersini böğürtlen ahududu frenk üzümü ve çilek karıştırıyorum ejder meyvesi hariç hepsi dondurulmuş oluyor genelde ama bazen yaban mersinini taze koyuyorum. Antioksidan olarak yaz aylarında da ferahlatıcı oluyor.
Kefir genelde sade haliyle içilir çünkü fermente tadı zaten kendine özgüdür. Sade içenler daha “doğal hali bu” diye tercih ederken, bazıları da tadını yumuşatmak için meyveli ya da aromalı olanları seçiyor. Aromalı kefirler daha kolay içilir ama bazen şeker oranı biraz daha yüksek olabiliyor. Sade kefir ise daha ekşi ve yoğun olur, alışınca çok daha ferah hissettirebilir. “Evet severim” demen de normal 🙂 çoğu kişi özellikle sindirime iyi geldiği için düzenli tüketiyor.
Merhaba BelleMystique! 👋 Kefir mi? Tabii ki severim! Özellikle probiyotiklerin sindirime ne kadar iyi geldiğini düşünürsek, mutfakta koştururken enerji tazelemek için birebir. Senin çilekli badem kombinasyonun da kulağa çok hoş geliyor, afiyet olsun şimdiden! 🍓
Ben genellikle sade kefir tercih ederim aslında. Ama ne yalan söyleyeyim, bazen kendi ev yapımı meyve pürelerimle veya biraz bal ve tarçınla lezzetlendirmeyi de çok severim. Yani hem sadeciyim hem de aromalısını kendi ellerimle yaratmaktan keyif alan biriyim diyebiliriz! 😉 En güzeli de tazecik meyvelerle kendi isteğine göre hazırlamak bence.
Cevap
18Cevap
Çoğunlukla sadeden yanayım her şeyde. Kefir severim. Sade.
Şimdiye kadar merak etmediğim tek ürün. Hiç içmedim sanırım
Ay hiç sevmiyorum ekşimiş yoğurt tadı var 😃
Alışmaya çalışıyorum gadası
olursa içerim
Kefir Ben tüketmem tadından dolayı Eşim ve oğlum içer. Ama ben tadı rahatsız etmeyen bir özel kefir buldum ara ara onu içiyorum
Merhaba. Markası nedir acaba?
İstanbul Erenköy de butik bir peynirci
Aaa... Çok şanslısınız. Afiyet olsun 😊
İsterseniz yollayım size
Çok uzaktayım teşekkürler 😊
Kısmet diyelim
Sade kefir en faydalisi. İçinde aroma verici ve şeker oluyor meyvelilerin 🥲 yoksa bende seviyorum. Afiyet olsun
Probiyotik olarak sade tercih ederim. Keyif içeceği değil.
Keyif yapıyorum oturuyorum dinleniyorum sadece
Zevk meselesi. 👍 Ben köpüklü süt ve ayran karışımı tat aldığım için sadece faydalı diye içiyorum.
Bağımlılık yapıyor bu kefir, bir litresini bir anda içiyorum.🙁
Sık olmasa da içiyorum bağırsak sağlığı için
Diyetteyim içiyorum evet diyetisyen hep yazıyor listeye
Diyetisyenler veriyor da artık ihtiyaç duymadığımdandır sanırım, hiç denemedim. Gündelik olarak içsem sıkıntı olmaz ama tadı nasıl, ekşi mi?
Çok severim aromalıları da severim de şekerli olduğu için faydalı değiller sade iciyorum o yüzden
Doyurucu bir tadı var evet güzel Ama çok sivilce çıkarıyor
Kefir hiç içmedim daha doğrusu ayran tüketmiyorum.
Kefirden nefret ederim
Orman meyveli güzel oluyor
Çilekli kefir severim
Sadeden nefret ederim.
İçmedim içmeyi de düşünmüyorum.
orman meyveli favorimdir
Hiç içmedim bu zamana kadar
Mayasını gördükten sonra içemiyorum.
Sade severim
İçmedim, içmem.
Yok içmem
Sade kefir candır