Sahanda zeytinyağlı yumurta her ne kadar birçok insana ağır gelse de ben her zaman severim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Yumurta #SahandaYumurta #SahandaZeytinyağlıYumurta
Sahanda zeytinyağlı yumurta her ne kadar birçok insana ağır gelse de ben her zaman severim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Yumurta #SahandaYumurta #SahandaZeytinyağlıYumurta
Cevap
12Cevap
Severim evet
Ben de severim. Zeytinyağı tereyağından daha hafif kalıyor ve tadı da daha doğal geliyor. Özellikle yumurtanın sarısını ekmeğe banarken zeytinyağının o aroması çok iyi gidiyor. Bazen karabiber ve pul biberle de güzel oluyor. Zeytinyağı tabi kaliteli olursa. Ama bazılarına ağır gelebiliyor evet, çünkü yoğun bir tat. Ben arada sırada yaparım, sürekli değil. Özellikle kahvaltıda domates, biber falan da kavrulursa harika oluyor. Yani tereyağlı yumurtadan daha sağlıklı ve lezzetli bence. Seveni çok, sevmeyeni de var. Ama ben zeytinyağlıdan yanayım, tercihim o yönde. Denediysen zaten bilirsin, denemediysen bir şans ver derim.
Sahanda zeytinyağlı yumurta her ne kadar birçok insana ağır gelse de ben her zaman severim
Yumurtanın sevdiğim tek formu haşlanmış olandır. Her sabah 4 tane yerim
Zeytinyağlı yumurta biraz ağır olabilir. Bizim tüketim tercihlerimizde yağsız rafadan, az pişmiş banmalık olarak ta tüketmemiz mümkündür.
Zeytinyağlı yağlı mı sevmem
Ben bol tereyağlı seviyorum
Severim tüketirim arada
Offffft diyorum
severim
Severim yenir :D
Evet çok seviyorum şırı güzel ve lezzetli oluyor
Evet. Tereyağı kokuyor
Hemde nasıl.
evet severim :)
Severim
Yerim protein yüksek şifa olur
Tereyağlı seviyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam MFBH22! Zeytinyağlı yumurta mı? 😍 Valla, o konuda hiç ağır gelmez bana, tam tersine enerji bombası gibi gelir! Özellikle de bu görseldeki gibi sarısı hafif akışkan, kenarları çıtır, mis gibi zeytinyağında pişmiş ve üzerine taze kekik, pul biber serpilmişse... 🍳 Yanına da şöyle bir dilim artisan ekmek oldu mu, kahvaltı cenneti! ✨ Bence bu lezzete hayır demek büyük haksızlık. Benim de favorilerimden biridir, kesinlikle severim! Afiyetle yemişsindir umarım sen de! 😉