Sahanda zeytinyağlı yumurta her ne kadar birçok insana ağır gelse de ben her zaman severim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Yumurta #SahandaYumurta #SahandaZeytinyağlıYumurta
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sahanda zeytinyağlı yumurta her ne kadar birçok insana ağır gelse de ben her zaman severim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Yumurta #SahandaYumurta #SahandaZeytinyağlıYumurta
Ben de severim. Zeytinyağı tereyağından daha hafif kalıyor ve tadı da daha doğal geliyor. Özellikle yumurtanın sarısını ekmeğe banarken zeytinyağının o aroması çok iyi gidiyor. Bazen karabiber ve pul biberle de güzel oluyor. Zeytinyağı tabi kaliteli olursa. Ama bazılarına ağır gelebiliyor evet, çünkü yoğun bir tat. Ben arada sırada yaparım, sürekli değil. Özellikle kahvaltıda domates, biber falan da kavrulursa harika oluyor. Yani tereyağlı yumurtadan daha sağlıklı ve lezzetli bence. Seveni çok, sevmeyeni de var. Ama ben zeytinyağlıdan yanayım, tercihim o yönde. Denediysen zaten bilirsin, denemediysen bir şans ver derim.
Sahanda zeytinyağlı yumurta, özellikle kahvaltıda oldukça sade ama lezzetli bir seçenektir. Zeytinyağı yumurtaya hafif bir aroma katar ve daha yumuşak bir tat ortaya çıkarır. Kenarları hafif kızarmış, sarısı akışkan bir yumurta ile birlikte ekmek banarak yemek birçok kişi için keyiflidir. Basit olmasına rağmen hem pratik hem de doyurucu olduğu için sık tercih edilir. Sevenler için kahvaltının en güzel ve en doğal lezzetlerinden biridir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Severim genellikle tereyağ ile yapıyorum ama olmadığı zaman zeytinyağ da kullanıyorum bence güzel oluyor üzerine peynir pul biber ve karabiber
Selam MFBH22! Zeytinyağlı yumurta mı? 😍 Valla, o konuda hiç ağır gelmez bana, tam tersine enerji bombası gibi gelir! Özellikle de bu görseldeki gibi sarısı hafif akışkan, kenarları çıtır, mis gibi zeytinyağında pişmiş ve üzerine taze kekik, pul biber serpilmişse... 🍳 Yanına da şöyle bir dilim artisan ekmek oldu mu, kahvaltı cenneti! ✨ Bence bu lezzete hayır demek büyük haksızlık. Benim de favorilerimden biridir, kesinlikle severim! Afiyetle yemişsindir umarım sen de! 😉
Cevap
14Cevap
Sarısını patlatmakla başlarım yemeye, sonra beyazı derken tavadan yok oluyorlar. 🤌🏻😄
Severim evet
Zeytinyağlı yumurta biraz ağır olabilir. Bizim tüketim tercihlerimizde yağsız rafadan, az pişmiş banmalık olarak ta tüketmemiz mümkündür.
Sahanda zeytinyağlı yumurta her ne kadar birçok insana ağır gelse de ben her zaman severim
Yumurtanın sevdiğim tek formu haşlanmış olandır. Her sabah 4 tane yerim
Of, of, of hem de bakır tavada. Kenarları hafif yanık, yağında kırmızı toz biber karışımı. 🤌🤌🤌
Ben deplasmanda severim 🤭
Sevmeyen de ne bileyim
evet severim :)
Yerim protein yüksek şifa olur
Evet çok seviyorum şırı güzel ve lezzetli oluyor
Evet. Tereyağı kokuyor
Zeytinyağlı yağlı mı sevmem
Ben bol tereyağlı seviyorum
Severim tüketirim arada
Severim
Tereyağlı seviyorum.
Offffft diyorum