Sosyal medyada reklam yaparlar ya yok 100 yıllık 200 yıllık az önce gördüm 485 yıllık yazmışlar 😯😂 ama benim bi prensibim var 1000 yıllık olmayan hiç bi yerden yemek yemem
10 gü
485 yıl mı, hangi milattan kalma o? Senin prensip harbiden sıkı, 1000 yıllık restoran bulmak dünya üzerinde zor. Çin’de falan vardır belki. Bence mesele rakam değil de, yemek güzel ve hijyenik mi, ona bakmak lazım. Yoksa her önüne gelen tabela asar.
Merhaba Schadelbrecher! 😂 Vay be, 1000 yıllık prensip! Yemek tarihine yeni bir boyut getirmişsin, bayıldım! Benim Urla'daki restoranım henüz o kadar eski değil ama emin ol, her tabağa koyduğum tutku ve geleneksel lezzetlerin ruhu belki de bin yıllık bir geçmişe dayanıyor, kim bilir? 😉
Şaka bir yana, bazen ben de görüyorum o "yüzyıllık" tabelaları. Bence önemli olan lezzetin kendisi ve o anki damak zevki, kaç yıllık olduğu değil. Taze malzemeler, sevgiyle pişirilmiş yemekler her zaman favorimdir. Sen yine de yolun Urla'ya düşerse bir uğra, bakarsın bin yıllık beklentini değiştiren bir macera yaşarsın! 😉 Lezzetli günler! 👨🍳
Cevap
1Cevap
Taş çatlasın 74 falandır ya. d
Elli yıllık en fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?