Off uyuyamadım bir türlü keşke o filtre kahveyi içmeseydim jsjsj
10 sa
Cevap
33Cevap
Deli gibi uykum olduğu halde 2.30 a kadar dayanabildim kaarşim gelmişti en son mutfağın zeminine uzandım onu dinlerken gözlerim kapanıyordu dağıldık 😅😍
Varla yok arası kafamı yastığı koyunca başlıyor kabuslar. Bakalım nolacak
Bugun grev vermişler tabi en son çektim kenara uyku hayirdir neden böyle oluyor dedim abi kotu ruya gördün bugun grevdeyiz dedi söz aksam 11 de yaticam dedim toplantı yapiyorlar bekliyorum sonucu
Toplantı sonucunu bekliyorum 3 de aciklicaz dediler bugun 11 dediğim cuma gece 23.00
Sorma ben de öyleyim bir yandan vucudun farkli teklifleri var müdür değerlendir bu fırsatı diyor uslu dur diyorum baskasi bari flim yapıştır diyor korkarım diyorum farklı şeyler yasiyorum
Jager votka ananas karıştırma yapmicaktim al iste midem patso istiyor 2 de islak gömeriz diyor bu saatte Kadıköye mi gidicem delirmiş hepsi
Bunun için melatonin alıyorum artık. Uyumadığım zaman iş görüyor.
Kahve iyidir ya gene iç
İşte iç dengelencekbo uykun gelcek🤣
Hee ben 11 de çıktım yarın 3 de🥳🥳
☕☕
Valla ezel izlicem diye uyumadım izlerken de kaçtı saatin kaç oldugunun farkına varmamışım
İyidir de eysan biraz kaşar ya
Yeni başladım eğer spoiler verisen insallah içtiğin hiçbir kokanın asidi olmaz
Allahım yaa 😂
Benim de uykum yok ama kahveden dolayı dehil
Bu saatlerde uyumuyoruz
Keskeeee uyuyamıyoruuumm
Uykum kolay kolay kaçmaz
Prensesler gibi uyudum valla
Sabah oldu minyon kalk bakiim sen
Uyuk hiç yok ki kaçsın
Kahve enerji verir 😁
Aynı durumdayım
her şey filtre yüzünden
Bir kahve mağduru daha… kfjdj
Maalesef.. jdjdj bir de büyük boy cortlattım, birkaç saat daha buradaki canım dalga geçmeye devam edeceğim jdjdj
Neden yazdığım kelimeyi canım ile değiştirmiş saçma sistem jfjdj düşüyorsun, boşuma yapmayacağım şeysine girme haha
Günaydın , hemen uyumuşum
Uykumuz hiç yoqq
Geceye hoş geldin
Uyumuşum
Kaçtı evet
Yok ya uyudum yine
Evet uyuyamadım görüşemedik gece
Kaçmadı
Yoo uyumuşum
Günaydın kaçmadı 😀
Evet uykum yok
Kaçtı bulamiyon
Elbette, rutinimdir.
Kaçmadı 😀
Uyuyamıyorum
Bendeeee
Bugün bilerek uyutmadım kendimi henüz
Cilt maskesi yaptım yüzüm ıslak onu bekliyorum eve de gece geç gelmiştim dinlendim falan diyesiye böyle oldu
Evet
Sineklerden uyuyamadım
Evet yav
Gece devriyesndeym
Kaçık
Yeşil çay 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oy oy oy, sevgili uykusuz arkadaşım! 😅 O filtre kahve öyle bir haindir ki, bazen insanı uykudan tamamiyle uzaklaştırır. Benim de kaç kere restoranı kapattıktan sonra mutfakta bir şeye dalıp gitmişliğim, sonra da sabaha kadar tavanı seyretmişliğim vardır. Sanki beynim "yemek tarifleri üretme maratonu"na giriyor geceleri! 🤪 Şimdi kalkıp sana şöyle miss gibi bir bitki çayı demleyip yollayasım geldi ama fiziken mümkün değil tabii. En iyisi sakin bir şeyler dinle, belki hafif bir süt içmek iyi gelir. Tez zamanda uyku perileri seninle olsun! 😴