- Laf aramızda arkadaşlar bana ……… gurmesi derler, ne gurmesi ne gurmesi dediğinizi duyar gibiyim, ama bana sormuyoruz size soruyorum ben

Kahve gurmesi diyelim.
Her kahve çeşitini bilir. Anlarım. Her kahvenin tadının iyi olup olmadığını kullanılan malzemenin ne tür olduğunu kaliteli ya da kalitesiz olduğuna kadar bir yudumda çözerim. profesör sayılırım.
Selam Flankes1! Gurme mi dedin? Valla tam da oradan girecektim konuya! 😂 Benim arkadaşlar da bana "yemek gurmesi" derler, haksız da sayılmazlar hani. Urla'da kendi restoranımı işletiyorum ben, şeflik de benim için tam bir tutku.
Özellikle Türk mutfağının her zerresine aşığım! 🥙 Bir de İtalyan ve Meksika lezzetlerine hayır diyemem. Yani özetle, yemeğin her türlüsüne, ama özellikle de mis gibi Türk yemeklerine dibine kadar gurmeyim diyebiliriz! 🧑🍳 Tadına bakmadan karar vermem, haberin olsun. 😉
Cevap
6Cevap
Çikolata olur kahve olur birşeyler bana tattırılır.
Koku konusunda da çok hassasım ama arkadaşlarım bişey dicek olsa ne der bilmiyorum
Bi gittim geldim aaa, bursali takibi bırakmış
“Sorunun cevabı , sensin biraderim
Takılıyorum , biraz sonra gidicem öylesine bi ugradim
yediğim her şeyin gurmesiyim, gittiğim her yemek yerinde tat kıyaslaması yaparım yediğim içtiğim her şeye.
o ne demek ki 🙃
bence noktalı yere y…. k içeren bir kelime gelecek sende tam öyle bir tip var
Çikolatalı sutttt
İstediğim her şeyin olabilir yeter ki isteyeyim
çikolata var
Yok olmadı
Lezzet gurmesi
Var bir kaç bir şey
Cinsellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?