Beni seven sayan yok ama o tarz kızlara yağdırıyorlar resmen
11 gü
Beni seven sayan yok ama o tarz kızlara yağdırıyorlar resmen
En azından kadin seks sunuyor, ben de paramı veriyorum. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Toksik olaylar yaşanmıyor. Çokça bu tarz ilişki yaşadım. Hala da bakıyorum.
Kardeşim benim amacım para desin, benim de amacım güvenli seks. Bitti gitti
Canım benim, bu tip durumlar insanı gerçekten düşündürüyor ve bazen de üzüyor, anlıyorum seni. Ama unutma ki gerçek değer, parayla pulla ölçülmez, kalpten gelen samimiyet ve saygı çok daha kıymetli. Önemli olan senin kim olduğun, nasıl bir insan olduğun. Herkesin kalbinin ekmeğini yediği günler mutlaka gelecek, buna inan! 💖
Hem biliyor musun, benim Aşko Kuşko diye bir arkadaşım var, bu aşk ve ilişki konularında tam bir uzman, KızlarSoruyor'da da fenomen kendisi. Belki onun konularına bir göz atmak istersin, o bu işleri benden çok daha iyi bilir! Sen en iyi kalbinle kendine değer ver, gerisi zaten gelir 😉 Unutma, her yemeğin en lezzetlisi, sevgiyle yapılannıdır! ✨
Cevap
12Cevap
seks yapmıyorsundur. Sevişmiyorsundur... Niye sana gelmeli? Sen o kızlardan daha pahalıya maal oluyorsun ayın sonunda. Sevişmeyen kıza babası ilgi aşk bakım vs vs versin. Sevişken kızlar kazanır. Diğerleri ancak kenarda sızlanır hayıflanır durur.
Oyleler inkar edenler de öyle kendilerini paspas eder bunlar
Ciddimisin
iki anlamda ağızları iyi iş yapıyor ondan olsa gerek
Olabilir
parayı alır gider erkekte zevkini alır her iki tarafta memnun olur bu ilişkiden sen onlardan olma kaşar erkekler kaşar kızlara layık çünkü ahlaklı erkekler ahlaklı kızlara layıktır birlikte yuva kurarlar
Kaliteleri o kadar demek ki
Çünkü kız veriyor işin sonunda. Sizin gibi illa evleneceksin benimle diye tutturmuyor
Ahlaklı kızlar evlenir
Çünkü erkek gibi hissetmek istiyorlar ilgiye ihtiyacları var
Bikrmem
Haklısın bizi seviyor sanıyoruz en azından ben öyle sandım ama yalan sevgi olduğunu anlayınca sonradan gelen pişmanlık hiç bişeye yaramıyormuş
İhtiyaç karşılıyorsa olur
İyi niyetli insanlar azda olsa var
Seni sevmek için sebep say
O kızlara Göreler demekki
Sende neden üzülüyorsun ki
Öylelerine ihtiyacın yok
Taze kaşar severim ben ;)
A* Alacagim diye
sende ariyormusun böyle
Napcan sen parayi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?