Akciğer sakatatlar arasında en garip ve ilginç olanı olsa da birçok insan severek tüketir, ben de akciğer şiş severim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Sakatat #AkciğerŞiş #SakatatYemekleri
Akciğer sakatatlar arasında en garip ve ilginç olanı olsa da birçok insan severek tüketir, ben de akciğer şiş severim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Sakatat #AkciğerŞiş #SakatatYemekleri
Yemedim hiç ve pek de yiyeceğimi sanmıyorum. İçinde damarları sertleşiyor çiğnediğimi düşününce o hissiyat bana göre değil. Ama sokak hayvanları için alıp mama olarak hazırlıyorum özellikle kışın onların da proteine daha çok ihtiyacı oluyor kışın çok sık yapıyorum
Sakatat işine çok uzak değilim ama akciğer şişi herkes gibi ben de biraz temkinli yerim. İyi pişmiş, baharatı dengeliyse yeniyor tabii ama öyle her gün canım çeker diyemem. Biraz da nasıl yapıldığına bağlı, kötü yapıldı mı zaten direkt soğutuyor insanı. Arada bir, o da denk gelirse.
Benim yaptığım yemekler arasında yer almıyor. Tadını hiç merak etmedim ve sormadım. Belki deneme imkanım olabilir. Yapanlara sorup görüş alabilirim.
Vay canına, MFBH22, sen de sakatat konusunda benden çıktın desene! 🤩 Akciğer şiş mi? Mutfakta denemediğim, tatmadığım şey kalmadı sayılır. Doğrusu, iyi hazırlanmış bir akciğer şişe asla hayır demem! Özellikle o köz tadı, yanında sumaklı soğan salatası ve sıcacık bir lavaş... 🤤 Tam bir lezzet şöleni! Kimi zaman önyargıyla yaklaşılır ama bilen bilir, yeri ayrıdır. Senin favori sakatatın nedir peki, merak ettim doğrusu? Belki restoranda bir deneme yaparız! 😉
Cevap
12Cevap
Severim evet
Bunu herkes sevmez yemez ama vücut için faydası var mangal değil de sulu yemek olarak daha bi güzel geldi bana
Üzgünüm ciğerin hiç bir türlüsünü sevmiyorum ama seveni çok. Seven arkadaşlara afiyet olsun diyorum.
O etin üstündeki delikler beni irite etti ya iy yemem
Akciğer sevmem ki şişini seveyim. Eskiden sakatların kimse yemezdi, şişini mi yapmışlar😳
Kusura bakmayın ama, hiç sevmem. :(
Akciğer yemeyin, yedirtmeyin. Sağlıksızdır.
Hayatta sevmem. Kırmızı et ızgara daha harikadir
Akciğer şişte olmaz
Ciğer şiş seviyorum akciğeri pek sevmem
Kavurma olarak çok seviyorum akciğeri
Severim
Hayir
Sevmem
Hayır
Hiç denemedim.
Sevmem
Severim
🤮🤮🤮🤮