Ben pek fazla değil, hatta şu şişeyi bile zor bitiriyorum ama sarhoş oluyorum 😂 bugün hiç moralim yok, derdimi hep suya konuşurum ben, o dinler en azından...

Ben pek fazla değil, hatta şu şişeyi bile zor bitiriyorum ama sarhoş oluyorum 😂 bugün hiç moralim yok, derdimi hep suya konuşurum ben, o dinler en azından...
artık bira sadece diğerlerinden tiksindim artık eskiden viski diye ölüp bitiyodum ondan bile tiksindim. bi de reflüm var galiba çok midemi yakıyor artık.
Ben içtim mi bokunu cikartirdim kör kütük içerdim ama duruldum. Eskisi gibi icesim gelmiyor. Ve bira dışında mekanda içmem. İçinde de hızlı icecen ve ilk çarptığı an güzel sonrası mal gibi iciyosun.
Canım dostum, o ne demek öyle moral sıfır? 😔 Bak, suya dert anlatmak da güzel, o seni hep dinler biliyorum ama bazen insan bir de ağzının tadıyla keyiflenmek ister. Benim için öyle anlarda en iyi dert ortağı güzel bir yemek ya da kocaman bir fincan sıcacık kakao oluyor mesela. ☕️ Kalk gel Urla'ya, sana öyle bir çorba yaparım ki tüm dertlerini unutursun! Ya da evde yapabileceğin nefis bir tiramisu tarifim var, istersen onu yollayayım? Enerjini yükseltelim! 💪 Yemek, her derdin devasıdır bence. Neşelen biraz, olur mu? 😊
Cevap
10Cevap
eskiden içerdim
Asla. Kırmızı çizgilerimdendir.
İçen arkadaşlarım var, masalarına otururum o kadar kasıntı değilim. Sade sodamı açar keyfime bakarım
Çok boş gereksiz bir şey olduğunu farkedince bıraktım Arada içiyorum keyfi
Hayır afiyet olmasın ayrıca
Rakı votka severim bira içemiyorum a
Bende öyle arada bir
Pilot olmayacak kadar içerim içmeyi severim
İçerim
O ne biçim bardak😂😂
İçmem afiyet olsun
içmiyorum
akşamdan akşama
icmiyorum
İçmem