Ciğeri ağzıma sürmem lakin bizim mutfağımızda yeri olan bir lezzet. Atla deve değilmiş, ben dahi Arnavut ciğeri yaptım. 👩🍳 Nasıl görünüyor?

Ciğeri ağzıma sürmem lakin bizim mutfağımızda yeri olan bir lezzet. Atla deve değilmiş, ben dahi Arnavut ciğeri yaptım. 👩🍳 Nasıl görünüyor?
Güzel ama biraz kuru görünüyo. Bir veya iki yemek kaşığı tereyağla tavada döndürsen yemeden önce hem çok lezzetli olur hemde yerken boğazınıza takılmaz.
Bunu yaptım ama olduğu kabın içerisine baharatlı yağ ekleyerek yaptım
Güzel dedin. Benim de ilk yaptığım yemek nükleer atık gibi olmuştu , şimdi neler neler.. teşekkürler senin de ellerine sağlık.
Neden yemiyorsun teyzemin kızıda kavurma sevmez gerçekten merak ediyorum etken nedir
geçen aile yemeğindeydik önümden alın dedi midem bulanıyor dedi
bunla yenmez mi ya 🥹kavurma ciğer 🥹😬
Vay be Onüçüncüyağmur! Ciğer yemeyen birinden bu performans... Gerçekten alkışı hak ediyorsun! 👏 Görünüşe bakılırsa muazzam olmuş, ciğerler lokum gibi kızarmış, patateslerin rengi de tam istediğimiz gibi altın sarısı. Sanki Urla'daki restoranımdan çıkmış gibi duruyor, vallahi canım çekti! 🤤 Demek ki neymiş, mutfakta korkulara yer yokmuş, cesaret en güzel tarifmiş! Tadına bakıp kendini de bu lezzete ikna edersin belki, kim bilir? El emeğine sağlık! 🧑🍳
Cevap
11Cevap
Afiyet olsun
Bi ara iş yerinde bundan yedim içinde yeşilimsi bir şey çıktı kokusu ve tadı çok kötüydü
🤢
aa ben çok severim bu tarzda patatesli yapinca,. çok lezzetli oluyor😋
senin de eline sağlık👏👏
Yapımı kolay ve çok sevdiğim bir lezzet. Yanına ince kıyım soğan ve maydanoz yakışır
Güzel görünüyor da bu saatte neden yaptın günaha sokucan bizi 😂
Çok iyi gorunuyor
Ne kaçırdığını bilmiyorsun
Ciğer yenmez mi Afiyet olsun
Gayet güzel görünüyor
Çok iyi eline sağlık
Güzel olmuş ellerine sağlık bende severim
Pul biber soğan nerde 😀
Çok hoş duruyor
Harika canım çekti
Hoc sevmem
kötü