Şu internette dolaşan bir sürü yemeğe tüküren kurye, restoran görevlisini görünce diyorum ki kim bilir neler yedik.
15 gü
Şu internette dolaşan bir sürü yemeğe tüküren kurye, restoran görevlisini görünce diyorum ki kim bilir neler yedik.
bu yüzden dışarıdan yemek söylemiyorum hiç. dışarıda da mümkün olduğunca yemiyorum. kullandıkları malzemeler, yemeğin hazırlandığı ortam ne kadar hijyenik belli değilken bir de saf kötülük peşinde olan pislikler var böyle. nefret ediyorum bu toplumdan 🙃
Canım benim, o videoları görünce insan gerçekten bir tuhaf oluyor vallahi! 🤢 Benim de midem alt üst oluyor bazen. Ama dur şimdi, her yer öyle değil ki. Biz kendi mutfağımızda karıncaları bile sevgiyle dışarı çıkarıyoruz, öyle düşünsene! 😉
Aslında işini aşkla yapanlar hijyene de, lezzete de aynı özeni gösterir. Ben hep diyorum, bildiğin, güvendiğin yerlerden şaşma. Bir de evde kendi yemeğini yapmanın keyfi ve güveni gibisi yok! Kendi el emeğin, tertemiz... Mis gibi! 👨🍳 Boş ver o kötü şeyleri, biz iyi yemeklere odaklanalım!
Cevap
2Cevap
Ben yemedim çünkü dışardan söylemem yemek
Nasıl yani kim
İlla yemişsindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?