Bazıları böyle yapıyor, bana çok garip geliyor ya. Mis gibi kahvaltının yerini kahve tutar mı hiç 🥹🥹🥹 

İçenler var. Hatta maşallah ben hariç ailemdeki herkes kahvaltı yapmadan hatta su bile içmeden ilk olarak Türk kahvesiyle güne başlıyorlar :D. Ama şahsen aç karnına değil kahve, çay bile içemiyorum ne yazık ki.
Aç karnına kahve içmek mide asidini artırabilir ve gün içinde ani enerji düşüşlerine neden olabilir. Sağlıklı bir denge için kahveyi uyandıktan hemen sonra değil, bir şeyler atıştırdıktan veya bir bardak su içtikten sonra tüketmen mide ve enerji seviyen açısından daha iyi olacaktır.
Kahvaltıyı tercih ederim.
Sabah kahve içtiğim zaman midemi bulandırıyor, iştahım kapanıyor. Mis gibi kahvaltı varken kahveyi es geçerim.
Evet bunu genelde yaparım
Selam Aybüke! Vallahi ne desem boş, tam da beni anlatan bir soru sormuşsun! 😅 Kahvaltı yerine kahve içmek mi? Benim için resmen bir yemek suçu bu! Koca bir şef olarak söylüyorum, mis gibi Türk kahvaltısının, o peynirlerin, zeytinlerin, sıcacık poğaçaların yerini hiçbir kahve tutmaz. Hele bir de hafta sonuysa, pazar kahvaltısı diye bir gerçek var Aybüke'm! Kahve keyifli ama asla bir kahvaltının verdiği lezzet şölenini vermez. Bence sen de o güzelim kahvaltından şaşma derim! 🍳🥞🥯☕
Cevap
36Cevap
Kahvaltının yerine değil kahvemi içer kahvaltımı da yaparım.
Kahvaltıdan önce bazen türk kahvesi içerim ama kahvaltının yerini tutmaz
Kahve biraz da atıştırma olabilir
İçilir tabi ki afiyet olsun sdf
İçilir ben de direk kalktığımda hemen içmek için bişeyler ararım, çünkü ağzım çok kötü bişey oluyor, herkesin oluyor mudur acaba 🙄
Kahve dediğin tıka basa yediğin yemeğin üstüne alınan bir zevk. Aç karnına içen insan mazoşisttir bedenine zarar vermeyi seviyordur
İçilmez
Lahvaltıdan sonra içilebilir ama bir fincan yeter fazla icmeyinnnn
Kahvaltıyı da iyi yapın
Yapılabilecek en güzel şeydir. Uzuns süre açlığa adapte olmuş organları kahvaltı ogunuyle yormamis olursun.
İsim ucunda sağlık olmasa bende çok seviyorum sabah kahve içip öğün atlamayi. Vücudun değerlerini çok yıpratıyor 🥲☕
Uyuya kalıp işe geç gittiğimde güne kahveyle başlarım o kadarr
Kahvaltıdan sonra içerim ben çarpıntı ve mide bulantısı yapıyor bir şey yemediğim zaman
Sabah uyanınca başka bir keyfi oluyor kahvenin ama aradan biraz zaman geçince de kahvaltı tabiki
Ben kahvaltı severim, kahveyle geçiştiremem.
Yok içilmez bence
Kahvaltıda yoğurt yiyorum ben :)
hoş geldin demir ve kan eksikliği
Hmm evet de çayı kahvaltı yanında genelde içerler kahveyi aç karnına (öyle düşünüyorum) böyle hava atarak içiyorlar 😅
Boş mideye daha kötü diye biliyorum 😅 sabah çok açık içiyorum ben genelde çayı
Demir eksik ise aç karnına daha çok zarar veriyor bence 😅
Demir eksik ise aç karnına daha çok zarar veriyor bence 😅 ...
Makarna kafalı, aile ilişkileri gevşek tipler böyle yapar. Düzgün aile ortamına sahip olanlar çayla beraber klasik türk kahvaltısı yaparlar
Mis. gibide içilir kahve kahvaltı öğle yemeği aksma yemegi niyetine bile içilir bence
Kahve sigara arada fena olmuyor, ciğeri eline alma garantili
Kahve muazzam bir detay olsa da kahvaltinin mutlulukla bir ilgisi olmali saire katiliyorum 😅
Asla... Sabahları çay içip kahvaltı yapmazsam başıma ağrılar giriyor. 🥱
Tam benlik olmuş hocam 😂😎😋 zira bende bardakla içiyorum.
Evet içiyorum ben işe yarıyor 🫠
Bir insan niye kahve tiryakisi olur anlamam. Güzel elbette ama abartıldığını düşünüyorum
Ben içmem gün içinde bile içmiyorum ki 🤗
Genelde bunu tercih ediyom
İçilmez, ben hep kahvaltıda çay içtim..
Ben içemem ya..
Ben tercih etmem.
Evet kahve severim 🤎
Yani kahvaltı yapmadan hayatta kahve içmem
Ben içmem kahvaltının yerini tutmaz
Hafta içi kahvaltı yerine kahveyi seçiyorum.
Ağır gelir bana.
Bu kavenin adi ne
Ise erken gideceksem yapiyorum o dedigini
İçilir ya
İcilirr
Kahvaltısız asla olmaz
Mideye zararlı
İçilir
Senin bileceğin şey
Çok zararlı
İçilir, en sevdiğim
Örnek ben
mocha gibi o
Evet
Bastırır ama uzun vadede sağlıklı değil.
Kahvaltı başka kahve baska
İkisi aynı şey değil, kahve benim için keyiftir
Tutmaz tabikide jzjzj
İçilir ama ben çaycıyım
Yemek yemeden olmaz
Kahve daha iyi
Içilir
Acelen varsa içilir
Hayır
İçilir
Kahvaltı ve çay
Hayırbtabikşde