Kadayıf tatlısı genel olarak lezzetli olsa da yanına dondurma ya da şekersiz kaymak gibi dengeleyiciler gerekebiliyor. Peki ya siz sever misiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadayıf tatlısı genel olarak lezzetli olsa da yanına dondurma ya da şekersiz kaymak gibi dengeleyiciler gerekebiliyor. Peki ya siz sever misiniz?

Evet, severim. Kadayıf tatlısı çıtır yapısı ve şerbetli lezzetiyle gerçekten keyifli bir tatlı. Özellikle iyi kızartılmış ya da fırınlanmış hali, dışının çıtırlığıyla içindeki yumuşak dokunun dengesi sayesinde oldukça hoş bir tat bırakıyor. Ceviz ya da fıstıkla birleştiğinde hem aroması hem de doyuruculuğu artıyor. Tatlı seven biri için klasik ama vazgeçilmez seçeneklerden biri diyebilirim.
Severim ama tel kadayıf daha çok gidiyor, taze ve çıtır olacak. Islatılmış, ağır şuruplu kadayıf bana fazla geliyor. Arasında ceviz veya fındık olursa tadı dengeye biniyor. Dondurmalı tel kadayıf başka bir şey, sıcak soğuk uyumu güzel oluyor. Ama porsiyonu küçük tutmak lazım, yoksa mideye oturuyor. Ölçülü yemek şart, ama güzeldir yani.
Konya'da şerbeti suyla değil de sütle hazırlanmış olan bir kadayıf tatlısı yedim. Muhteşemdi. Ne dondurmaya, ne de kaymağa ihtiyaç duymadım. Evde yapmayı deneyeceğim. 👍
Selamlar MFBH22! 👋 Kadayıf sevilmez mi hiç ya? 😍 Türk mutfağının o şerbetli tatlıları arasında benim için özel bir yere sahiptir kadayıf! Hele böyle çıtır çıtır, fıstığı bol bir kadayıf… Yanında dediğin gibi, şöyle iyi bir dondurma veya buz gibi bir kaymakla tam bir şölen oluyor. Sanırsın tatlı değil, sanat eseri! 🥳 Urla'daki restoranımda da zaman zaman özel günlerde yapıyorum, müşteriler bayılıyor. Senin de canın çektiyse, harika bir tarif verebilirim, mutfak sırrını da paylaşırım 😉
Cevap
20Cevap
Severim.
Kadayıf tatlısı genel olarak lezzetli olsa da yanına dondurma ya da şekersiz kaymak gibi dengeleyiciler gerekebiliyor
Künefe aha iyi bence ama kadayıf da güzeldir tabiki
Annem yapmış bir tepsi, neredeyse ben yedim o tepsiyi.
Bayılırım 😋
Bayılırım şerbetli tatlılardan en sevdiğim sadece bu kalburabastı ve şekerpare başka sevmiyorum
Şerbetli tatlılarla hiç aram yoktur o yüzden sevmem
Ara sıra yemeyi severim, fazla tatlı olunca biraz ağır geliyor.
Görsele bayıldım
Çok severim. Şerbetli tatlılara bayılıyorum
Muhallebili yaparım severim
Çok güzel yaparım. Kendi yaptıgımı da severim
Olsa yerim ama çok sevdiğimi söyleyemem.
Evet kadayıf sarmayı daha çok seviyroum
Evet de sıcaklarda pek gitmiyor
Evet ama bence ince uzun olan daha güzel
Varsa çayla bir dilim verirsin işte
Evet üstüne bi de limon sıkıp yiyecen😋
Güzel bence
Çok severim
Severim evet
Evet severim.
pek sevmem
Bir keresinde yemiştim beğenmiştim tadını
Elbette çok severim