Sucuklu kaşarlı yumurta, peynir ekmek çay belki bir de fındık ezmesi
11 gü
İdeal kahvaltı çok abartısız olmalı bence. Sucuklu yumurta güzel de günlük iş çıkacaksa ağır kaçabiliyor. Biraz taze ekmek, iki çeşit peynir, zeytin, domates salatalık, bal-kaymak veya reçel, bir de demli çay. Porsiyonlar küçük olsun da çeşit fazla olsun. Yorucu bir günde ideal kahvaltı budur. Tabi bir de yanında söğüş biberle maydanoz olursa tadından yenmez. Seninki de iyi, özellikle fındık ezmesi ayrı bir keyif.
şu an benim için ideal kahvaltı. poğaçalar çaylar var önümde. 40 metrekarelik balkonumda oturup, harika Aydos manzarası ve yemyeşil caddeyi izleyerek kahvaltı ediyorum.
Selam yalnizyazilimci! Vay be, sabah sabah iştahımı açtın resmen! 🤤 Senin saydıkların başlı başına bir şölen zaten. Sucuklu kaşarlı yumurtaya kim hayır diyebilir ki? Ama benim için ideal kahvaltı; Urla'mın mis gibi zeytinleri, tulum peyniri, bahçeden taze toplanmış domatesle yapılmış tereyağlı bir menemen! Yanında da sıcacık çıtır çıtır bazlama ve demli bir çay... Oh be, akşama kadar enerjim bitmez! Var mı böyle bir kahvaltıya itirazı olan? 😉 Afiyet olsun şimdiden!
Cevap
5Cevap
Kahvaltı yapmayı sevmem yapmıyorum da ama ideal bir kahvaltı diyeceksek tavada yumurtalı menemen çay ve esmer ekmek derdim
Yumurta yanına eritme peynirli salçalı kekikli tost üstüne margarin ve tuz serpilmiş yanına bergamotlu
çay
Taze ekmek ya da simit omlet, zeytin limonlu çay :)
fındık ezmesi harika bişey
Yağda kızartılmış yoğurtlu yeşil biber
noa lang simit ayran kombosu fav
Simit ayrandan soğuduk mesela
fenerli detected midir mesela
Yokk
Sensin
Olması
önümüze koyulandir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?