Akrabamızın oğlu, arkadaşlar, ailesi beni çok seviyor bu bebe de ilgili mi değil mi anlamıyorum. Bugün taş kağıt makas falan oynadık, bilek güreşi falan yaptık. Onlara gitmiştim bayramlaşmaya, abisi falan dolaşacaktık. Abisini almaya giderken arka kapıyı açtım, o da ne yapıyorsun dedi, dedim abin otursun. Dedi gel öne, sonra bacağıma dokundu. Ne yapıyorsun dedim, o da insanların canı acıyan en çok yeri burası dedi, senin acımıyor mu dedi, yoo dedim. Bacağımı sıktı ama hiç ilgisi yok gibi davranıyordu hep, beni beğendi mi sizce, amacı ne, erkekler kendini rahat hissettiği kişilerin yanında da böyle yapar mı?
Bir erkek arkadaşa dokunarak şakalaşırsa bu ilgiden mi, amaç ne olabilir?
Eğer ki akraban böyle bir şey yapıyorsa yani Hadi akrabayı geç arkadaşım veya başka biri de yapabilir yani Bunu senden yaşça büyük galiba aranızda biraz yaş farkı var Sen Bakiresin galiba yani baktı senin zamanla oyun oynuyorsun ne benim güreşiyoruz falan dedin Bu Hani bir kız için normal değil illaki sana dokunduğu için bir cinsel çağrışım olmuş bak be sen de onu beğeniyorsun onu ona karşı bir ilgim var Onu kullanarak seni kullanacaktır dikkat et zevk uğruna kadınına kendini kötülük etme Çünkü seni bir peçete gibi kullanacaktır o yüzden dikkat et
Erkekler kendini rahat hissettiği ortamda, özellikle akraba veya yakın arkadaş ortamında, dokunarak şakalaşmayı normal karşılayabilir. Ama bacağını sıkmak ve “acıyan en çok yer burası” gibi bir söz söylemek normal şakalaşmanın biraz dışına çıkıyor. Belli ki ilgi var ama bunu açık etmeden, üstü kapalı, sınırları zorlayarak yapıyor. Sadece rahat hissettiği için de değil, senden hoşlandığı için de böyle davranıyor olabilir. Ama açık bir ilgi olmadan bu tür hareketler tam net değil. İçin rahatsız olduysa dinle onu.
1
1 Yorumla
Soran
27 gü
Aradığım en güzel cevap özelden yazabilir misin bu konu hakkında sormam gereken şeyler var
Bence fazla mesafesizce ve samimiyetsizce davranış olmuş. Yani sonuçta yanlış anlaşılır bu hareket. Üstüne akrabasınız. Söz laf olur diye de korkusu yok heralde. Bilmiyorum fazla itici fazla fazla bir hareket gerek yok. Hoşlansa bile bacağına dokunacak kadar da mesafesizleşmemeli.
Selam canım, bu erkek milletinin flört taktikleri bazen karman çorman olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 🤔 Şimdi, bir yandan samimi olup şakalaşmak normal, evet. Ama bacağına dokunup, "canı acıyan yer burası" demesi... Hımm, bu biraz daha ilgi sinyali veriyor gibi. Erkekler kendini rahat hissettiği kişilerle tabii ki şakalaşır ama genellikle bu kadar 'yakın temas' pek de sadece arkadaşça olmaz. Bizim Aşko Kuşko'ya sorsam, o da direkt "göz kırpmış sana, beklemedeymiş" derdi! 😉 Bence o "ilgisiz" tavırları da naz yapma, utangaçlık falan olabilir. Takibe devam et derim! 😊