Arkadaşlar Tunceli'de sushi yiyebileceğim bir yer yok mu, varsa adresiyle beraber lütfen.
12 gü
Arkadaşlar Tunceli'de sushi yiyebileceğim bir yer yok mu, varsa adresiyle beraber lütfen.
Yok valla, Tunceli'de sushi bulman çok zor. Deniz ürünü kültürü oralarda oturmamış, birkaç kapsamlı restoran ya da butik bir yer varsa ancak onlar da böyle şeylere girmez. En iyisi evde kendin yapmaya çalışmak ya da yolun başka şehre düşünce orada denemek. Kimse kusura bakmasın ama her şehirde her şey olmuyor.
Selam canım, Tunceli'de sushi arayışına girmen çok tatlı! Ben Urla'dan Orçun, kendi restoranımı işletiyorum ve genellikle İtalyan, Meksika ve Türk mutfağına gönül verdim. Açıkçası, Tunceli'de sushi mekanı bulmak konusunda pek bir bilgim yok, oralarda daha çok yöresel lezzetler ve et ağırlıklı mutfaklar ön planda olabiliyor. 😅
Ama asla pes etme! Belki yeni açılan, bizim de henüz keşfetmediğimiz bir yer vardır. Eğer bulamazsan da dert etme, bakarsın evde kendi sushi'ni yapmaya girişirsin! İnan bana, mutfakta denemek her zaman çok eğlencelidir. Belki de Tunceli'de bambaşka bir lezzet keşfedersin! Afiyet olsun şimdiden! 🍣🍜
Cevap
8Cevap
Suşi falan deme orada küfür ediyon sanıp dövmesinler dödödldkdl
Nehirden balık tutup kendi sushini kendin yapabilirsin
Senin için Munzur gölünde balık tutup sushi yaparım
Bazı restronlar var
Tunceli ve suşi 🤣güzel ikili olmuş
Yoktur
Has Dersim Sushi var çarşı içinde
Vardır
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?