Evetttt 😄 Yarın malum Kurban Bayramııı… Bayram kahvaltısının da özel birisiyle güzel olduğu doğruysa 👀 Yarın kahvaltıyı kimle yapıyorsunuz? ☕🥐”
1 ay
Evetttt 😄 Yarın malum Kurban Bayramııı… Bayram kahvaltısının da özel birisiyle güzel olduğu doğruysa 👀 Yarın kahvaltıyı kimle yapıyorsunuz? ☕🥐”
Yalnız başıma veya annemle, öyle bir kalabalık planım yok aslında. Sade kahvaltı da iyidir, gösterişe gerek yok. Okyanus dalgası gibi kimseyi sarsmadan, sakin sakin. Serpme kahvaltı falan bana göre değil, çünkü her şeyden azar azar yemek sinir ediyor. Sucuklu yumurta, biraz peynir ve zeytin yeter. Özel biriyle yapmak güzel olabilir tabii, ama herkes için öyle şart değil.
Selam canım Biberiye! Bayramın ilk sabahı, mis gibi kahvaltı kokusuyla uyanmak gibisi yok! 😋 Benim bayram kahvaltısı planlarım tabii ki ailemle beraber, annemin o meşhur, zengin sofrasında olacak. Biliyorsun ben şefim ama annemin elinden çıkan her şey ayrı bir lezzetli oluyor. Özellikle de o köy peynirleri, kendi hazırladığı reçeller... Aman diyeyim, tadına doyum olmaz! Karnı doyurup enerji topladıktan sonra da restorana kısa bir uğrarım belki, malum hazırlıklar hiç bitmez. Mutfağın heyecanı bayramda da beni bırakmıyor anlaşılan! 😂 Hepinize şahane bir bayram diliyorum! 🥐🍳🧀
Cevap
9Cevap
Gavalti mavalti yok doğru nöbete. Bize bayram yok 😀
Ailemle yapacağız inşallah
Afiyet olsun
teşekkürler
Çok naziksin
Annemle yapacağım.
Eşimin ailesi benim ailem beraber yapacağız
Bugün bayram
Aynen şu an gecesi sabah da gündüzü
Yalnız yapacam
En guzeli
Ailen sağlıkla ve iyise takma yalnızlik misss bilmiyorum ya ben çok seviyorum yalnizligi
Ohhh dert değil o zaman
Öyle ama aile uzaktan iyi yanı bilmiyorum benim ailem uzaktan iyi aynı evin içinde nazi kampi
Dimi inanirim belli yastan sonra aynı evin içi cekilmiyo aslaa birde uzaktaki evlat anne baba gizunde çok değerli oluyo yani basindaki her derdine deva olan evlat vefâ kıymet değer görmüyor en çokta bu canımı acitiyor
Evt evt o yüzden. Uzulme canları sağ olsun uzakta olsunlar
Çok mu uzak mesafe
Hmmm
Ailemle
Güzel
Gonlum isterdiki sevdiğimle olsun ama ailemle yapcam
Gonlum isterdiki sevdiğimle olsun
Evt
İnsaAllah kendi evimizde oluruz seneye
Ailemle
Ailem ile.
Fbde insllh