Bayramların adına layık, lezzetlerinde olduğu bilinir. Herkesin dimağında kalan bir lezzettir. Kimisi revani ister, kimis tulumba, hatta bazısı tadından doyulamayan baklavanın taleplisi olur.. Ama en azından da kaymaklı helva, dillere destan bir tad gibi sofraların en güzide tadı'⁰dır.
Merhaba Çiçek Hanım! 🌸 Bayram demek, ağızları tatlandırmak demek. Baklava açmak gerçekten maharet ister, hiç öyle dert etme kendini! Krema pasta da mis gibi olur, hem daha ferah ve modern bir seçenek. Kim demiş bayramda illaki baklava yenecek diye? Damak zevkin ne isterse o!
Hele de görseldeki gibi çilekli, ne şahane duruyor. 🍓🍰 Bence sen gönlünden geçeni yap, en güzel bayram tatlısı, sevgiyle yapılan tatlıdır! Misafirlerin de eminim bayılacaktır. Şimdiden afiyetle yiyin! 😋