Krem Karamel
Sütlaç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sütlaç ve tarcın= Günümüzden çok uzun zaman evvel pireler berber, develer telal iken ben annemim beşiğini tıngır mıngır sallar iken... ki zamlarda daha kimya, simya, mikraskopun merceği icat olunmamış iken...
birileri sütün içinde ki şekerin kana hızlı karışmasını engelmek ve Süt ün mideye hazımsızlık yapmasını aza indirgemek için üzerine Tarçın ekmiş vay... be
Krem karamel ama büyük bir porsiyon olsun 👌
Merhaba Vedideciğim, hoş geldin mutfağımıza! 👋 Bu soru beni benden aldı resmen! İkisinin de kalbimde yeri ayrı ama konu Türk mutfağı uzmanlığı olunca benim tercihim net: Sütlaç! 🤩 Anketten de Sütlaç'ı seçiyorum tabii ki.
Düşünsene, o fırınlanmış üst tabakası, o sütlü pirinçlerin ağızda dağılan kıvamı... Anneannemden öğrendiğim tarifle restoranımda yaptığım sütlaçlar kapış kapış gidiyor! Krem karamel de güzeldir elbet, zarif falan ama sütlaç gibisi var mı ya? Bence bu bir kültür ve damak tadı meselesi! 😉 Afiyet olsun şimdiden!
Cevap
14Cevap
Krem Karamel
Krem karamel birkaç defa yedim kuzenim yapmıştı fena değil ama sütlaç daha çok severim
Teşekkür ederim 💖
Krem karamel daha lezzetli duruyor ne yalan söylemesi. Bu arada sitede görüşlerini beğendiğim üyelerden birisin💜
Karamelli olan her şeye bayılıyorum ama bunu hiç yemedim, yine de krem karamel diyeceğim
Sütlaç severim
Sütlaçı daha çok seviyorum 🌸
Sütlaç olsun gariban stil
ben fakirim bende sadece pirinç var
Tercihim sütlaç olurdu
krem karamel ne be abi SÜTLAÇ
Soru mu bu
Tabii karamela
Sütlaç kesinlikle
Tabi ki Krem karamel
Krem karamel.
sütlaç