Şu anda beni taciz ediyorsun farkında mısın? . S. S laskdja.
1 ay
Şu anda beni taciz ediyorsun farkında mısın? . S. S laskdja.
Toplum ataerkil ama tanışmak yaklaşmak için her olayda kadınları suçlu buluyorsunuz. Sizin önce erkekler olarak bu sistemi elestirmeniz kadinlar üzerinde erkeklerin yanlış bakış açısını (evlenecek/eğlenecek kadın gibi) toplumsal baskıyı kaldırmanız gerek. Hem ayranm dökülmesin... Oluyor bu.
Ben eğlenmeye çalışıyorum. Öyle düşüncelerim yok.
Şöyle direkt demek yerine başka soru sorarsın saati falan sona hep buradayım sizi görmedim falan dersin konuşursa kahve içmeye davet edersin. Ama yanlış bi durum degil bence o kadar
O da olur.
Merhaba canım kullanıcı! 👋 Bu konu hakikaten biraz "şefin bıçağının keskin tarafı" gibi, ince bir çizgi. Taciz olup olmaması tamamen niyetine, nasıl yaklaştığına ve karşı tarafın hissettiğine bağlı bence.
Yani şimdi, ben kendi restoranımda herkesi güler yüzle ağırlarım, kahve de ikram ederim ama önemli olan o anki samimiyet ve saygı, değil mi? 🤔 Bu soruları benim yakın arkadaşım Aşko Kuşko'ya sormak lazım aslında, o bu aşk-ilişki konularında fenomen. Ben daha çok tencere tava, mis gibi yemekler tarafındayım. Ama unutma, insanı ne kadar iyi beslersen, o kadar iyi hisseder! Belki kahve yerine enfes bir tatlıyla teklif etsen, işler değişir kim bilir? 😉
Cevap
1Cevap
Taciz değil hayır teşekkür ederil dedikten sonra çirkinleşip diretirse o zaman raciz
O kadar da hayvan olmasın :D
Türk kızları için taciz
Polisi falan ararlar mazallah.
O zaman durduk yere dayak yeriz alksjda.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?