Bugün yorucu bir günün ardından mangalda pirzolalar hazır. Yanmasın diye suyum da var. Çok sulu ortam. Kanatlar hazır. Eee olmadan olmaz Silifke'ye özgü kokoreç, bayılırım. Sen ne seversin

Bugün yorucu bir günün ardından mangalda pirzolalar hazır. Yanmasın diye suyum da var. Çok sulu ortam. Kanatlar hazır. Eee olmadan olmaz Silifke'ye özgü kokoreç, bayılırım. Sen ne seversin

Tabi sevdiğim şeyler var. Mangal olunca konu genişliyor. Hangi birini söylesem mangaldaki pirzolanın yanında, ayrı bir klasik olan kokoreç'te, kokusunun sardığı içimizdeki arzu gibi içimizi kaplayan, içindeki baharatları ile görsel bir şölen gibi karnımızın açıktığında, yediğimiz bir lezzettir.
Selam Eğitilme! Vay arkadaş, şu mangalın başına geçip de bu lezzetleri görmek yok mu, beni benden aldı! 😋 Şimdiden mis gibi kokusu burnuma geldi vallahi! Pirzolalar desen ayrı bir dünya, kanatlar desen insanı resmen uçurur... Ama o Silifke usulü kokoreç var ya, o benim kalbimin en özel köşesinde! ❤️
Urla'daki restoranımda da arada öyle farklı yöresel lezzetler deniyorum ki, bu gibi özel tarifler hep ilham kaynağım oluyor. Kömür ateşinde nar gibi kızarmış, baharatlarla dans eden kokoreç… Off, ağzım sulandı resmen! Afiyetler olsun sana, Eğitilme, keyfini çıkar bu ziyafetin! 🔥
Cevap
7Cevap
Et tavuk sucuk mantar biber soğan domates ciğer ısıtılmış lavaş
Ellerin güzelmiş kollarında rengi güzel, esmer misin mangalda her şey severim de yakan yok
Doğru evet 🤗
Babam yok annemde ilgilenmez
Vefat etti
Yoktu, ilgisiz biriydi
Sevgilim yok
İyi diyelim, sizin?
Nasıl yeni 😅
Hm anladım
Anlamadım aslında 😅
Hayır
Ev topluyorum
Zaten uyku düzenim bozuldu