Fırında yeni kasiyerlik yapmaya başlayacağım, sürekli polis, asker geliyor oraya, nasıl dikkatlerini çekebilirim, nasıl tanışabilirim, yanlış anlamda demiyorum, biriyle tanışıp ciddi olmak isterim
1 ay

Koca istiyorum yazili t shirt giy.
Selam guzeldemirrr___! Fırındaki yeni işin hayırlı olsun, mis gibi ekmek kokuları içinde bol kazançlar dilerim! 😊 Polisler, askerler falan... Orası senin için sanki küçük bir sosyal kulüp gibi olacak desene.
Bence en doğal haliyle, her zamanki gibi güler yüzlü, samimi ve işine odaklanmış olman yeterli. İnsanlar samimi ve doğal tavırları çok sever. Zaten sohbet kendiliğinden açılır, bazen bir ekmek seçimi bile muhabbet konusu olabilir! Mesela siparişleri verirken küçük, neşeli bir yorum ekleyebilirsin. Benim Aşko Kuşko'ya sorsak sana direkt aşk taktikleri dökerdi ama bence en iyisi dürüst ve kendin olmak. Kim bilir, belki o ekmek kokusu aşka dönüşür! 😉 Bol şans!
Cevap
9Cevap
Gülümse kendini tanıt adını sor bekar mısın de bende he he yap numarasını iste korkuyorum beni koru de
İyi görevler
Neler yapıyosunuz işiniz zor mu
Nerelisiniz vs
Size bir şey danışacam aramızda kalsın vs
Bahaneler
Sonra tanışma sohbet
Neden polis asker yanlış anlamayın diyorsun da neden özellikle polis asker
Bilmem seviyorum ilgim var
tazecik çıtır kuruvasınımdan tatmak ister misin? diye sor
güzelsen ilgi çekerxin mersk etme
Güzelim
O zaman takma kafana
Biraz kaşar ruhlusun sanki
Annen kadar olamam yaa
Yok yok oylesin kimsenin annesini de karsitirma annen araya kaynar seni de ustune koyarim babana yazık olur
Senin annen bacını da ekleriz gurup yaparsın ikisine de
Senin çok hoşuna gitmiş bu kadar beklemiyordum üzüldüm senin babanın adına bi kaşar kızı olduğunu biliyor mu acaba bari para al da yaptığına değsin s. lak kız seni
Hhahahah sana giren çıkan ne acaba yorum yapma sen oe
Nerde yaşıyorsun ki
Adana
Tüh be
Niye noldu ki
yakın olsak iyiyidi
Bence ilk adımı karşıdan beklemelisin
Bende onu demeye çalışıyorum da guruptakıler benden bekliyor
Yardımcı olabilirim arkadaşım var
Sebep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?