Hayatımda iki üç kez bulgur pilavı yedim bi de kavun asla yemem
Kendimden bahsetmek için sordum
Kendimden bahsetmek için sordum
haşlanmış yumurta yemem sucuklu tost yemem barbunya yemem bezelye yemem pizzza yemem soğanlı menemen yemem soğanlı kuru fasulye yemem hamsi balık midye yemem mantar yemem koyun kuzu yemem kaz yemem ıspanak yemem lahana yemem yeşillik sevmem kavun karpuz yemem
Gurme birisi olarak saymaya başlıyorum,
1- haşlanmış yumurta
2- hamsi (zorda kalmadığım sürece asla bulaşmam)
3- bamya
4- taze fasulye
5- kahveli çikolatalar
6- tavuk ama derili (deriden nefret ederim)
Şimdilik aklıma gelenler böyle
Tavuk derisinde kıl görünüyo nasıl yiyorlar gerçekten..
Bi de hamsinin tadı demire benzemiyor mu sence de? Küflü demir emer gibi yani nasıl anlatsam jeıdos
evet küf nerden çıktı ki pas dicektim
İşte bulgur pilavı ve kavun (etsel şeyler jdjdkd) haricindee, mantı sevmem, lor peynir yemem, siyah zeytin yemem
Bu kadar sanırım zaten tüm sebzeleri yiyorum ben jdkdke
Mantı mı sevmezsin 😒 ne kadar ayıp cık cık cık dkfnskfk yarı Kayserili sayılırım ben bi kere tamam mııı kakfnskdk
Ya zeytin vs bende yemem ama zorda kalsam veya seçeneğim yoksa yemek zorunda kaldığım an yiyorum. Arkadaşın evde kalmaya gitmiştim zeytin koymuştu tabağıma mesela ayıp olmasın diye yedim :D
Mantının kültürümüzde olması saçma bi kere, kıymalı makarna? Makarna işte mantı makarnadır jdlelsld
Evet ya zorda kalsam yerim kesinlikle yemem değil hiçbirini. Ama soruda yazdıklarımı kesinlikle yemem, kusabilirim ahshjs
Neeeeeeeee NEEEEEEE mantının kültürümüzde olması saçma mı hakaret olarak algılarım ama smfksjfksjd
Kıymalı makarna değil bir kere hiç öyle bişi değil cık cık cık ne kadar ayıp. Sarımsaklı yoğurtlu kıymalı makarna bi kere.
Şaka bir yana iç harcı farklı olur mantının. Düz kıyma koyulmuyorr ama düz mantık bakarsak evet kıymalı makarna sayılabilir ya. Ama detayına baktığında çok fazla fark var. Mantı hassas noktamdır. Kahvaltıda bile mantı yerim 7/24 mantı mantı mantı mantı hatta ben mantı bile açtım (annem hamuru açmıştı) skfkwjfjwndjw
😃 Zaten hamuru neden açtığımız anlamıyorum gerçekten dondurulmuş mantı da yedim o zahmete değmez kspdlsl
Off tüh ahahhsheheh
Merhaba canım! Kavun yememen ilginçmiş bak, yazın serinletici bir nimet oysa ki. Bulgur pilavını da ben çok severim ama damak tadı işte, saygı duymak lazım. 😊
Benim yemediğim şeylere gelince... Açıkçası bir şef olarak her şeyi tattım, tatmak zorundayım ama işkembe çorbasıyla aramız pek iyi değil. O kıvam ve koku benim damağımda pek dans etmiyor, kusura bakmasınlar. 🤢 Bir de pazı, evet bildiğin pazı! Ne kadar denesem de o topraksı, biraz acımsı tadı beni pek sarmıyor. Müşterilerim için tabii ki yaparım, sonuçta profesyonellik. 😉
Cevap
35Cevap
böcek dışında çoğu şeyi yerim.
bulgur pilavı ve kavun mu? ikisini de severim. hele buz gibi kavun ve rakı yanında ezine peyniri üfff.
Neredeyse hiçbir sebzeyi yemem ama önemli değil zaten özne biz değilmişiz
Üzüldün mü kdldksl
Yoo hiç de bile (çaktırmamalıyım)
kİlasik ben ✨
Bana yapmazsın neyse ki. Yapmazsın (umut etme)
Naptık beee
Sen hariç desenee
Hayır 🤨
Yazıklar olsuun
Bakla ve bezelye yemem
Hatta evde pişsin kokusundan eve girmem
Bakla kokusu evet kötü gerçekten
Evet ya.
Brüksel lahanasi ve midye disinda denizden çikan hiçbisi
Bira midye bira midye
Çok seçerim
zeytin, pırasa, kabak gibi
Yediğim şeyleri saysam daha az şey saymış olurum ldmmdndnd
Sakatat ürünleri yemem onun dışında pek de ayırt ettiğim bir şey yok
Kereviz , kişniş, işkembe, beyin, dil, bağırsak , kelle, derotu, karnıbahar falan
ıspanak ama vıcık olursa bazen az yağlı kavurmasını yerim bi de bçreğini
Çılbır selvi boylu onu yiyemem yersem altıma zifarim😁
Lahana sarması, pırasa, ıspanak, bamya, bulgur pilavı, mercimek köftesi.
Sebze yemeklerinin hiç birini yemem, çocukluktan beri
Kavun peynir güzel oluyor ama
Ben sadece brokoli yemiyorum
Kereviz hiç sevmem
Lahmacun
Çiğ köfte
Sakatat asla yemem.
Sakatat türevi şeyler bir de lahana
Sarımsak yemem 😀
Mumbar şırdan sakatat 🤭😂
Bakla patlıcan mantar falan çok sevmiyorum
Mantar ve balık sevmem
Taze fasulye bamya kabak tatlısı 😅
Seni bile yerim pikacu
Lahana, Karnıbahar gibi yiyecekler.
mantar yemem koyun kuzu yemem kaz yemem
Balık türlerini sevmem hamsi hariç
Lahana pırasa kereviz
Acıkınca ben ben değilim ne bulursam yerim
Kavun mu neden
Kokusu midemi bulandırıyor
Hm değişikmiş genelde severek yenilir kavun
Kokoreç falan asla yemem
Lokum
İşkembe çorbası
Yemediğim bisey yok
kokoreç yemem
Yemek seçmem ben
Karalahana
Ciğer
Kabak oturtması
Ot yemem
Bamya yemekleri
Peynir ve yumurta
Laf yemem 😄
Kendinden daha çok bahset
o yengec bocek filan
sarımsak asla yemem
Sakatat grubu
neden kavun
Çok uzun açıklıyım mı
evet
Bizim evde çok sigara içilir. Çöpe atılan kavun kabuğu kokusuyla kül kokusu birleşmiş zihnimde. Kavunun kokusu acayip midemi bulandırıyor çocukluktan beri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?